astro prognoze

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN: Mesečna astro prognoza — evo kome se smeše romantični dani

0

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Očekuje vas maštovit i predivan period. Ljubavni život će zaiskriti novim sjajem zbog pozitivnog kretanja planeta koje podržavaju vašu ljubav. Očekuje vas uživanje u promenama i novinama, a u ljubavi vladaće romantična atmosfera. Život može biti vrlo uzbudljiv, naročito u prvoj polovini meseca. Slobodni treba da budu oprezni i dobro razmisle pre nego što uđu u ljubavnu vezu.

 

VAGA

 

Lepota, privlačnost i ljubav, sve ovo povezujemo sa Venerom, vašom vladajućom planetu, a u junu će vam baš ona doneti prijatan preokret. Probudićete svoju nežnu, senzualnu i romantičnu prirodu,a svaka veza koju započnete u junu može biti vrlo uspešna.

 

 

DEVICA

 

Prati vas inovativna energija u ljubavi. Bićete zauzeti planiranjem zajedničkih aktivnosti, a očekuju vas šanse za pozitivan preokret. Ako ste u braku, potrudite se da razbijete monotoniju i pripremite partneru neko iznenađenje. Slobodni će teško sklapati romantične veze, ali će im tokom juna prijati izlasci i druženje sa prijateljima.

 

ŠKORPIJA

 

Slobodne Škoprpije upoznaće osobu koja će promeniti njihovu viziju ljubavi. Najbolji period za početak nove veze biće do 10. juna. Očekuje vas romantičan period pun uzbuđenja. Ako ste u vezi, očekuje vas harmonija i rešavanje svih napetosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker