astro

PRIPAZITE! Evo zbog čega nam današnji dan može doneti NEVOLJE (ASTRO)

0

3. maja nas očekuje dupli kvadrat — težak aspekt koji može doneti nevolje...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

U astrologiji kvadrat je aspekt koji najčešće simbolizuje nezadovoljstvo, nevolje, rizik — tokom njegove pojave suočavamo se sa skrivenim istinama, kopamo po ranjivim emocijama i skloni smo greškama.

 

Ipak, kvadrati nam mogu ukazati i na neke dobre promene ili nas podstaći da učimo iz prošlih iskustava kako bismo živeli srećnije i pronašli svoju šansu za uspeh i zvezdu koja nas vodi ka željenom cilju.

 

Baš takvi kvadratni aspekti očekuju nas 3. maja kada će Merkur biti u kvadratu sa Jupiterom, a Sunce u kvadratu sa Saturnom.

 

Evo šta nam donosi ovaj dupli kvadrat!

 

Kvadrat Merkura i Jupitera budi u nama velike planove za budućnost i daje nam široku perspektivu, ali najveća mana je što se nećemo koncentrisati na detalje i tu su moguće greške.

 

Ukoliko izoštrite svoj um i ne poletetite previsoko u svojim mislima, imate šansu da napravite veliki korak. Ali pazite — moguće su prepreke i zablude. Od njih se ne plašite, već ih držite blizu kao neprijatelje, suočavajte se sa njima i rešavajte ih odmah, bez odlaganja.

 

U ovom periodu posebnu pažnju obratite na komunikaciju, jer moguće je da izgovorite u naletu besa neke reči zbog kojih bi kasnije mogli da se kajete.

 

Jupiterov optimizam ipak će vam pomoći da i u nevoljama pronađete svetliju stranu i izborite se sa sumnjama u sebe.

 

Teži aspekt u ovom danu biće kvadrat Sunca i Saturna koji donosi testove i izazove, pa čak i pesimizam. Osetićete da ste ograničeni u ispunjenju svojih ambicija, posebno rokovima kojima vam drugi nameću.

Određena vrsta autoriteta daje vam rokove, kritike i smernice, a u ovim danima teško podnosite kritike i bilo kakva pravila.

 

U ovom trenutku važno je da ostanete dosledni svojim znanjima, iskustvima, dobrim navikama i radoj etici.

 

Imaćete puno zadataka sa kojima ćete se suočavati, neprevde i teških izazova. Međutim, kada prođe ova situacija, bićete ponosni na sebe jer ste uspeli sve da izgurate do kraja.

 

Ipak, ne mučite sebe, već kada vam je potrebna pauza, vi je napravite.

Moguće je da će ovaj kvadrat nepovoljno uticati na našu energiju, pa iskoristite dane nakon njega za odmor i relaksaciju.

 

 

makonda-tracker