astro prognoze

MESEČNI HOROSKOP ZA VLADAVINU RIBA: Nekome sledi nova ljubav, nekome novčani problemi (do 20. marta)

0

Proverite šta vam zvezde poručuju u martu...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Posao

 

Neki repovi koje vučete iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja perioda nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga itekako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, jer će se stvari ipak pokrenuti s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite kome se poveravate i nikoga ne kritikujte.

 

Ljubav

 

Za voljenu osobu ostaje malo slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete činjenicu da je vaš poslovni uspeh samo vaša pobeda i da partner očekuje onaj deo vašeg bića za koji misli da mu pripada. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju, zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete nadoknaditi.

 

Zdravlje

 

Problemi sa sinusima.

 

DEVICA

 

Posao

 

Trudite se da obaveze, za koje ste zaduženi, obavite besprekorno. Pod velikim ste pritiskom, osećate se ucenjeno. Višak besa koji vas obuzima može eskalirati na pogrešnom mestu. Pazite, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može da preraste u ozbiljan gubitak. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precenite svoje sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani. U martu nas čekaju značajne promene, ali i dugo očekivano rasterećenje.

 

Ljubav

 

Na ovom polju vas očekuje značajna dinamika. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon problematičnog početka odnos može prerasti u nešto trajno. Potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da su vam namere ozbiljne.

 

Zdravlje

 

Bolovi u leđima.

 

 

VAGA

 

Posao

 

Stižu vam novčani problemi. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretačete u malu pobedu kojom, u stvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Budite mudri, završite sve što je potrebno, ali ne obrazlažite nikome svoje razloge i stavove.

 

Ljubav

 

Mešate ljubav i strast. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na neprijatan način. Pre ili kasnije i najveće tajne isplivati na svetlost dana, što za vas može biti neprijatno.

 

Zdravlje

 

Zubobolja.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

 

Nalazite se u periodu velike dinamike koja se najviše odražava na posao. Možda ćete dobiti novog gazdu ili pretpostavljenu osobu, u svakom slučaju, sledi važna promena unutar ambijenta u kome radite. Posle iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u ličnu pobedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će potrajati.

 

Ljubav

 

Teško vam je da kontrolišete loše raspoloženje jer ste usredsređeni na minule događaje. Istovremeno, stičete nove uvide pa postajete svesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama veliku tenziju koja preti da eksplodira ka osobama koje nisu krive. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to bilo potrebno.

 

Zdravlje

 

Čuvajte se povreda.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker