ASTRO

ZVEZDE OTKRIVAJU: Saznajte ko je vaša SRODNA DUŠA prema horosopskom ZNAKU!

0

Saznajte šta je to što je vama zaista potrebno da pronađete u srodnoj duši kako biste živeli srećno do kraja života

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svi sanjamo o tome da pronađemo svoju srodnu dušu, sa kojom ćemo provesti ostatak života. Ipak, nije uvek lako znati šta je ono što nam je zaista potrebno i na šta treba da obratimo pažnju. Možda ne zvuči previše romantično, ali nekad nas srce zavara, pa se zaljubimo u osobu koja nam prema karakteru ne odgovara i sa kojim ne bismo nikad bili srećni.

 

Ovan

 

Kada je u pitanju pronalaženje srodne duše, nećete biti zadovoljni sve dok ne pronađete nekog ko vas izaziva. Prostije rečeno, treba vam neko ko je više agresivan nego pasivan, neko ko se ne boji da vam kaže i ono što ne želite da čujete.

 

Bik

 

Vama treba srodna duša koja će vas gurati da budete najbolja verzija sebe. Sećate se onog da nesreća nikad ne dolazi sama? Vama zato treba neko ko će vas pogurati kada se osećate loše, ne dozvoliti vam da potonete.

 

Blizanci

 

Kako stalno imate na umu milion ideja i planova, treba vam neko ko će pomoći da usmerite svoju energiju na nešto korisno, što će vam pomoći u životu. To je osoba koja je prizemna i koja će vam dati čvrst temelj na kom ćete moći dalje da gradite svoj život.

 

Rak

 

Vama treba neko ko ume da sasluša i vaše najdublje misli i emocije bez osuđivanja. To je osoba koja mora biti osećajna i sposobna da vam pomogne da pronađete odgovor na svoja pitanja umesto da vam kaže utešne fraze, kao što su to činili vaši prethodni partneri.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker