ASTRO

ZVEZDE OTKRIVAJU: Saznajte ko je vaša SRODNA DUŠA prema horosopskom ZNAKU!

0

Saznajte šta je to što je vama zaista potrebno da pronađete u srodnoj duši kako biste živeli srećno do kraja života

ljubav, srce, Ljubavni horoskop, horoskop, Dan zaljubljenih
foto: Shutterstock

Lav

 

Vama je potreban neko ko će razumeti da lice koje pokazujete u javnosti ne mora da bude ono što zaista jeste. Da, vi volite da ste u centru pažnje i da se držite na nivou, ali privatno, umete da skinete masku i pokažete pravu verziju sebe onima sa kojima ste najdublje povezani.

 

Devica

 

Vaš savršen partner je neko ko će vam pomoći da prihvatite sebe. Već ste previše samokritični. Stoga, nasuprot drugim znakovima, vama ne treba neko ko će vas gurati da budete bolji. Potreban vam je neko ko će vas voleti i prihvatiti takve kakve jeste.

 

Vaga

 

Vama je potrebna osoba koja će vam pokazati da je u redu da ne budete uvek u centru pažnje. Stalno ste okruženi ljudima i sve oči su uprte u vas. Prava srodna duša daće vam namerno dovoljno prostora da shvatite sa možete preživeti i sami sa sobom i svojim mislima.

 

Škorpija

 

Najvažniji kvalitet koji osoba pored vas može imati jeste apsolutno poverenje. U prošlosti ste razvili strah od prave intimnosti jer su vas više puta izdali. Sa pravom osobom biće vam prijatno da budete otvoreni.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker