astro

NEDELJNI HOROSKOP: Ljubav, posao i zdravlje (do 14. februara)

0

Proverite šta vas očekuje ove nedelje na najvažnijim poljima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

LJUBAV

Neki pripadnici ovog znaka bi se povremeno mogli osećati usamljeno. Najbolje je primiriti se i povući u tišinu i meditaciju. Svoje očekivanja formiraćete prema trenutnom stanju, pa će ona biti skromna. Ipak, biće i lepih događaja. Zato se više otvorite.

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i doneti odluke koje će usmeriti dalji tok događaja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE & SAVET: Vežbajte duboko disanje za opuštanje.

 

BIK

 

LJUBAV: Pojaviće se niz pitanja povezanih s vašim privatnim životom. Neki će čačkati do kraja, a baš tu bi se trebalo zaustaviti i malo pričekati. Najviše zato jer će odgovori, vremenom, doći sami od sebe. Zato budite strpljiviji i pažljiviji.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta biste vi uradili, nego i kako bi oni mogli da urade i više i bolje.

ZDRAVLJE & SAVET: Dopustite sebi malo opuštanja.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete da to postignete. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog okolnosti i niko zasad ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno što se može i povedite se za tim. Videćete da ima izlaza.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne zamarajte se brigma. Radije se proveselite.

 

RAK

 

LJUBAV: Iz dana u dan biće sve više događaja u vašem privatnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvaćati. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživaćete.

KARIJERA: Svakim danom sve će se više povećavati obim poslova koje treba obavljati, a s tim će ići i veći napori. Kriterijumi bi mogli biti strogi, no ne bojte se – imate sve kvalitete da uspešno odradite sve što treba. Samo se dobro organizujte.

ZDRAVLJE & SAVET: Pobedite stres relaksacijom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker