astro prognoze

OBRATITE PAŽNJU NA OVAJ DAN U FEBRUARU! Horoskop za MLAD MESEC u Vodoliji ― za svaki znak

0

Većim delom februara vlada Vodolija i donosi nam inovativnu energiju i želju za promenama, a njne uticaj podstaći će i mlad Mesec 11. februara, koji je takođe simbol novog početka i pozitivne transformacije.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Trenutno se nalazimo u fazi Stelijuma Vodolije, šest planeta pozicionirano je u znaku Zodijaka, a mlad Mesec će takođe zauzeti područje Vodolije i doneće nam šansu za napredak, pokretačku energiju i nove ideje, piše Lovesensa.

 

Jedine prepreke na razvojnom putu mogu nastati usled uticaja retrogradnog Merkura, ali razmišljajte pozitivno i usredsredite se na svoje planove. Verujte da su čuda moguća, jer će se tako dogoditi.

 

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku od 11. februara donosi mlad Mesec u Vodoliji:

 

Ovan

 

Iako mnoge stvari najlakše radite sami, u ovom periodu uspešno ćete raditi u timskom duhu. Bićete vođa vašeg tima što je svojstveno vašoj prirodi. Male probleme u komunikaciji može izazvati retrogradni Merkur, ali pokušajte da se izdignete iznad situacije i izbegnete dramu.

 

Bik

 

Očekuje vas dobra atmosfera na polju posla. Pred vama je period sjajnih mogućnosti i otvoriće se nova vrata za napredak. Pitanje je koliko ste zapravo spremni na promene. Ažurirajte svoje podatke u CV-ju i očekujte zanimljivu ponudu.

 

 

Blizanci

 

U poslednje vreme osećate se monotono u vašoj svakodnevnoj rutini. Mlad Mesec vas inspiriše da probudite svoju kreativnost i uradite neke nove stvari. Počnite sa čitanjem nove knjige, planirajte buduća putovanja ili upišite zanimljiv kurs. Svaka promena je dobrodošla.

 

Rak

 

Ukoliko vas muče potisnute emocije, neplaćeni dugovi ili bilo koji emotivni teret na duši, mlad Mesec vas priprema za oslobađanje i novi start. Suočite se sa svojim negativnim stranama i oslobodite se svega što vam više ne pomaže da rastete - napustite toksične odnose i osećaj krivice. Posvetite se više sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker