astro

NEDELJNI HOROSKOP: Saznajte šta vam nosi početak FEBRUARA

0

Proverite šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Posao

Rastu vam samouverenost i optimizam, ali obaveze trpe zbog toga što niste dovoljno posvećeni. Mislima ste daleko jer unapred planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom jeste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumeva gubljenje dragocenog vremena u maštanju i prepričavanju.

 

Ljubav

Voljena osoba je promenljivog raspoloženja, imate utisak da vas namerno provocira. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema leka, budite strpljivi.

 

Zdravlje

Bolovi u nogama.

 

BIK

 

Posao

Ovi dani su obeleženi neprijatnim vestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, preokretom postaje neizvodljiva. Razočarani ste, a sve se dogodilo jer ste pomešali posao i privatni život, pa vaše probleme rešavaju nepoznate osobe. Nadmenim stavom iritirate okolinu koja sve manje ima strpljenja za vaša insistiranja na zadatu temu.

 

Ljubav

Razmatrate neke situacije koje su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva zabrinutost i neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vreme za iskušenja. Zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum preti da preraste u veliku svađu.

 

Zdravlje

 

Čuvajte se prehlade.

 

 

BLIZANCI

 

Posao

Neočekivani troškovi vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Intenzivno razmišljate o tome kako i na koji način da zakrpite crnu rupu koja se otvorila u vašem novčaniku. Dok se situacija s finansijama ne bude stabilizovala, vi ste potpuno beskorisni na radnom mestu. Dekoncentracija na poslu može prouzrokovati greške koje ćete kasnije teško ispraviti.

 

Ljubav

Privlači vas neko nov i trenutno pokušavate da sednete na dve stolice. Ne zalećite se u nove ljubavne avanture jer u dnu srca još uvek čuvate jake uspomene ljubavne veze iz prošlosti. Opterećenost osobom koja je za vas davna prošlost, kvari doživljaj nove romanse.

 

Zdravlje

 

Virusna infekcija.

 

RAK

 

Posao

 

Budite spremni da odložite većinu aktivnosti jer vam stižu neočekivane obaveze. Precenili ste svoje mogućnosti pa, hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da deo odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ovu nedelju za kratak predah kako biste temeljno osmislili kuda je najbolje da idete dalje.

 

Ljubav

 

Napadno udvaranje osobe s kojom ste poslovno povezani može da se završi na neprijatan način. Da biste izbegli stresove, koje vam ova nedelja može doneti, neophodno je da na vreme pronađete način kako da se oslobodite viška tenzije koja, ako eskalira, može porušiti sve što ste naporno gradili.

 

Zdravlje

 

Čuvajte se povreda.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker