astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: OVE znakove ZODIJAKA očekuje pregršt divnih momenata na planu romantike (do 26. januara)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 26. januara 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ljubav: Od srede dosta napeti odnosi u emotivnom smislu. Sreda, ali i subota su dani koji bi trebalo da se zaobiđu za razgovore ali i druženja pa i nova poznanstva. Komunikacija sa drugim neće biti produktivna. Ukoliko ste slobodni, ova sedmica nije dobra za nove početke, a ako ste u vezi, ovo je jedna od nedelja koje treba prespavati ili otići na neki odmor, jer možete biti dosta nervozni i izazivani da kažete ili uradite nešto što ne ide u korist trenutnoj vezi.

 

BIK

 

Ljubav: Za vas mirna nedelja. Jako lep dan je četvrtak kada vaša vladarka Venera pravi dobar odnos sa Neptunom, možete povoljno iskoristiti, naročito ako ste slobodni za neke lepe poruke, druženje i opuštene trenutke pored reke, recimo, jer ovaj aspekt aktivira romantičnost, zaljubljenost i lepotu u odnosu. Ukoliko ste zauzeti, otiđite zajedno na lep i kratak put udvoje.

 

 

BLIZANCI

 

Ljubav: Dugo vaš vladar horoskopa nije mirovao. Ova sedmica je zbog toga vrlo dobra za vas, da odahnete, odmorite se i smislite u kom pravcu da se pokrenete u budućnosti. Lepi dani su pred vama za pravljenje planova sa partnerom, a ako ste slobodni da više odmarate sebe i da razmišljate i osvestite šta je to što bi želeli u narednom odnosu, ko bi bio taj ko bi mogao da pokrene vaše emocije.

 

RAK

 

Ljubav: Vaš vladar horoskopa kreće u novi zodijački krug, pa već od ponedeljka možete osećati priliv pozitivne energije. Nema loših aspekata koji bi mogli ugroziti vašu ljubavnu vezu. Ako ste slobodni, dobra sedmica da se više angažujete u javnosti, preko društvenih mreža ili nekih druženja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker