astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: OVE znakove ZODIJAKA očekuje pregršt divnih momenata na planu romantike (do 26. januara)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 26. januara 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ljubav: Sedmica u kojoj ima dosta napetih aspekata, ali i dobrih mogućnosti. Vaš vladar u utorak menja znak i ulazi u vašu kuću partnerstva, što znači da se budi aktivnost ove životne oblasti, ali kako ima dosta napetih aspekata na nebu, neće sve ići glatko, čak su mogući skandalozna dešavanja i otkirvanja nekih laži.

 

DEVICA

 

Ljubav: Iako vaš vladar horoskopa miruje tokom ove sedmice, dosta drugih aspekata i planeta će negativno uticati na vaše raspoloženje i uopšte na vaše ponašanje u odnosima. Nervozni ste a partner je na ivici snage i tolerancije zbog vaših oscilacija raspoloženju. Ukoliko ste slobodni, budite i dalje sami sa sobom da bi se odmorile od drugih pa i ljubavnih tema.

 

 

VAGA

 

Ljubav: Ove sedmice u oblasti ljubavi imate sreće ali i podrške planete romantike i zaljubljenosti. Vrlo je moguće u četvrtak, kad se dešava egzaktni aspekt između Venere i Neptuna, da se probude emocije prema nekome, da krenete u dopisivanje, lep kontakt ili pak da se vidite sa nekim ko će vam uzburkati emocije. Ukoliko ste u vezi lepa nedelja u kojoj obnavljate zaljubljenost i pružate pažnju jedno drugome.

 

ŠKORPIJA

 

Ljubav: Dosta napeta nedelja po pitanju ljubavi. Mogući su ozbiljni konflikti sa voljenom osobom, isklučivo vašom krivicom. Pazite kako se ponašate i kako se ophodite prema voljenima, naročito kakve su vam namere i šta dobijate svađom. Ukoliko ste slobodni, najbolje da radite na sebi, više se odmarate ili da odete na neki mini-odmor.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker