ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JANUAR: Mesečna astro prognoza za zauzete i slobodne

0

Mesečni horoskop za ljubav ― januarska prognoza za slobodna i zauzeta srca!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Ako ste u vezi:

 

Venera će 8. januara ući u znak Jarca što će vas i vašeg partnera motivisati da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu strastvenost, što će prijati vašem partneru. Vaša emotivna veza će biti dinamična i puna međusobnih podsticaja. Otkrićete nove načine da jedno drugom ostvarite želje i potrebe u ljubavi i da se zabavite. Venera će u drugoj polovini januara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da intuitivno osetite potrebe vašeg partnera. Umećete da pokažete nežnost i ispunićete jedno obećanje dato voljenoj osobi koje je povezano sa romantičnim izlaskom na jedno lepo mesto gde možete uživati u međusobnoj intimi. Poboljšaćete bliskost i kvalitet vaše veze.

 

Ako ste slobodni:

 

Pružiće vam se više od jedne prilike da uđete u emotivnu vezu jer ćete biti okruženi osobama koje će pokušati da privuku vašu pažnju i koje žele ozbiljnu vezu sa vama. Jedna od tih osoba će biti atraktivnog izgleda, puna energije i strasti. Druga će se isticati svojom originalnošću, idejama koje idu ispred vremena i koja je druželjubiva i intelektualni tip. Treća osoba će biti romantična i kreativna. Krajem meseca ući ćete u vezu sa harizmatičnom osobom koja će vas potpuno osvojiti. Stariji Ovnovi će imati prolaznu avanturu sa osobom koja će im delovati veoma privlačno u prvoj polovini meseca. U drugoj polovini januara upoznaćete nekog koga ćete doživeti vrlo snažno i duboko. Ući ćete u skladnu i ozbiljnu vezu.

 

BIK

 

Ako ste u vezi:

 

Ulazak Marsa u vaš znak u prvoj dekadi januara učiniće vašeg partnera prijemčivim za vaše predloge i više će energije ulagati u ostvarivanje zajedničkih ciljeva. Tražiće vašu podršku, što ćete pružati bez razmišljanja. Povremeno može da dođe do manje prepirke zbog nesporazuma oko međusobnih potreba i želja u ljubavi ali ćete to uspevati lako da rešavate. Venera će u drugoj dekadi januara praviti trigon sa Marsom i pojačava vašu strastvenost. Vašem partneru će prijati skladni intimni trenuci udvoje. Kvadrat Marsa sa Saturnom dovešće do ozbiljnog sukoba sa partnerom oko zajedničkih planova na duži rok. Zahvaljujući konjunkciji Marsa sa Uranom, odlučićete se za neke sasvim nove ciljeve i tako prevazići neslaganja.

Ako ste slobodni:

 

Osoba koju ste upoznali nedavno, na zabavi ili preko zajedničkog poznanika, javiće vam se sa predlogom da se vidite, uz izgovor kako ne nalazi nikog raspoloženog za zajednički izlazak. Biće vam jasno da joj se dopadate i pristaćete da se vidite. Ubrzo ćete početi da se često viđate ali ćete biti nesigurni šta želite. Priznaćete sebi da vam se dopada izgled i ličnost druge osobe ali će vam smetati njena sloboda u izražavanju. Do kraja meseca postaćete bliski. Moguća je veza. Stariji Bikovi će imati otvorenu mogućnost da započnu emotivnu vezu sa osobom za koju provereno znaju da bi na to pristala jer im već duže vreme otvoreno pokazuje naklonost. Jedno vreme ćete se nećkati ali ćete odlučiti da probate.

 

 

BLIZANCI

 

Ako ste u vezi:

 

Ostvarićete skladne, prijatne intimne trenutke uz voljenu osobu. Bićete više nego obično romantični, maštoviti, komunikativni i imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Trigon Venere sa Marsom će probuditi uspavane strasti, na radost vašeg partnera. Bićete složni u idejama kako da uredite zajednički prostor. Možda ćete kupiti zajedničku nekretninu. Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u drugoj polovini januara kvadrat da Uranom. Neočekivano ćete otkriti neke tajne koje je partner krio od vas, što će dovesti do svađe i može dovesti do udaljavanja, čak i odlaska od partnera. Na sreću, konjunkcija Sunca sa Jupiterom omogućiće vam da prevaziđete ove teškoće i da uneste neophodne promene u vezu.

Ako ste slobodni:

 

Prva polovina januara vam otvara niz mogućnosti za avanturu. Bićete u kontaktu sa više osoba i viđaćete se sa nekolicinom osoba koje vam se dopadaju. Kada ih bolje upoznate, pažnju ćete pokloniti osobi koja ume da vas pokrene na akciju i koja vas podstiče da preuzmete inicijativu, kojoj se dopadaju vaši predlozi i sa kojom ćete imati veći broj zajedničkih interesovanja. U početku ćete biti zainteresovani za slobodnu vezu, što će odgovarati i vašem partneru. Stariji Blizanci će upoznati osobu koja živi u inostranstvu, a sa kojom će sarađivati na zajedničkom projektu. Između vas dvoje će se razviti komunikacija koja će postati intimna i intenzivna. Počećete da održavate emotivnu vezu na daljinu.

 

RAK

 

Ako ste u vezi:

 

Venera će u prvoj polovini januara praviti trigon sa Marsom. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom i prijateljima. U vašu emotivnu vezu ćete uneti više zabave i bićete posvećeni ostvarivanju zajedničkih planova i ciljeva. Pojačaće se vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Osećaćete pojačanu potrebu za društvenim aktivnostima. Druga polovina januara motivisaće vas da unesete nešto novo u pristup voljenoj osobi što će osvežiti vašu vezu. Venera će praviti sekstil sa Neptunom i činiće vas romantičnim i maštovitim. Vaš partner će sa vama deliti nežnost i imaćete lepe intimne momente. Konjunkcija Venere sa Plutonom uneće period stabilnosti, ojačati i produbiti vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni:

 

Tokom januara ćete biti u mogućnosti da ostvarite želje u ljubavi. Upoznaćete nekog ko će vam se na prvi pogled dopasti i ko će u vama probuditi strasti. Počećete da se viđate na mestu gde se okupljaju ljudi sličnih interesovanja, kao što na književne večeri i slično, a održavaćete i komunikaciju privatno, često preko elektronskih aplikacija. Do kraja meseca ćete dovoljno jedno drugog upoznati da biste oboje bili sigurni kako ste stvoreni jedno za drugo i započećete skladnu vezu. Nešto stariji Rakovi će biti raspoloženi za avanturu sa osobom koja će ih snažno privući svojim izgledom ali će ubrzo shvatiti da su se zaljubili i da žele više od avanture. Moraćete da se potrudite jer vaš partner nije zainteresovan kao vi.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker