ASTRO prognoze

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta čeka VAŠ ZNAK na polju ljubavi, posla i zdravlja (od 4. do 10. januara)

0

Nedeljni horoskop do 10. januara 2021. godine, saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši će se lični odnosi poboljšati, a vi ćete postati blaži i diskretniji. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti senzacija. Sve ide tiho.

KARIJERA: Napokon možete sve u vezi s poslom sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Kontakata će biti mnogo, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro.

ZDRAVLJE & SAVET: Vodite više računa o prehrani.

 

BIK

 

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje lične odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste skupa. Ova površnost rezultat je propitkivanja vaših osećaja.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Neće vas svi razumeti, zato pazite kome što govorite.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite otvoreni i bez predrasuda.

 

 

BLIZANCI

 

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni previše problema. Ovi dani mogli bi se opisati kao ravna zona kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će vam biti malo dosadno, ali izdržite. Ne zavodite po svaku cenu.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć zahteva koji stvaraju nove izazove. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi treba da se snađete. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Nemojte žuriti.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite otvoreni za različite predloge.

 

RAK

 

LJUBAV: Iako ćete se ponekad osećati frustrirano, okolnosti, ljudi i događaji ipak će vam više ići, nego što neće ići na ruku u ljubavi. Zato budite otvoreni i verujte da je moguće da se dogodi nešto lepo. Tada će vam se to i dogoditi.

KARIJERA: Određene borbe za svoj stav i mišljenje veroatno nećete moći izbeći. Važno je da budete dovoljno mudri i sarađujete onoliko koliko možete. Biće petljanja, a vi učinite sve da stvari postanu jasnije. Tako ćete naći kompromis i postići rezultat.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker