ASTRO prognoze

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta čeka VAŠ ZNAK na polju ljubavi, posla i zdravlja (od 4. do 10. januara)

0

Nedeljni horoskop do 10. januara 2021. godine, saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećaja. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od naklonosti prema vama.

KARIJERA: Ko god da vam pokuša prigovoriti, vi ćete mu odgovoriti. Nije idealno, ali ponekad ne možete da se suzdržite. Oni koji su drugima šefovi biće u velikim iskušenjima. Oni koji imaju šefove, biće u malo manjim.

ZDRAVLJE & SAVET: Setite se svojih postignuća iz prošlosti.

 

DEVICA

 

LJUBAV: Najbolje ćete se osećati kod kuće gde možete opušteno uživati u društvu osobe koju volite. Neki će ipak rado izlaziti i to uglavnom s prijateljima. Povremeno ćete poželeti da je malo više strasti, ali uvidećete da to zasad ne ide.

KARIJERA: Ponekad će vam se činiti da je oko vas previše ljudi s kojim morate komunicirati, a vi biste trenutno najradije radili sami. Osvestite šta zapravo želite i što možete, te nađite zlatnu sredinu. Kompromisi su katkada potrebni.

ZDRAVLJE & SAVET: Prihvatite kretanje kao dobru naviku za vaše zdravlje.

 

VAGA

 

LJUBAV: Mirnoća koju ćete primećivati u ličnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da ih unapredite na višem, duhovnom nivou. Zbunjujuće jeste, ali može postati i zabavno.

KARIJERA: Izgledaće kao da idete malo nazad, pa tek onda napred. Tako bi se mogli opisati vaši radni dani. Ipak, kad zbojite sve, otišli ste barem jedan korak prema napred, a i to je nešto. Razmislite o poniznosti i skromnosti.

ZDRAVLJE & SAVET: Ne možete ništa na silu.

 

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Ima izgleda za zanimljive kontakte sa potencijalnim partnerima. Međutim, nedostajaće vam bliskost, podrška. Toliko različitih tema, razgovora, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Oni pravi osećaji biće još na čekanju.

KARIJERA: Nakon što proanalizirate postignuto, nastavićete razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vas to ne živcira.

ZDRAVLJE & SAVET: Nemojte se zamarati nevažnim stvarima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker