aSTRO PROGNOZA

HOROSKOP ZA POSLEDNJU NEDELJU DECEMBRA: Kraj godine donosi veliku SREĆU ovim znakovima!

0

Astrolozi otkrivaju da li će nam zvezde biti naklonjene na samom kraju 2020. godine...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Bikovi, Strelčevi i Ovnovi će poslednju nedelju 2020. godine pamtiti samo po lepim stvarima. Evo šta mogu da očekuju i ostali znaci zodijaka:


Ovan

 

Uživate u uspehu i sreći koja vas prati. Odlično se osećate na poslu, ali ste i veoma optimistični povodom posla. Sve vam ide od ruke. Drugi ljudi su od velike pomoći. Na poslu je moguć uspeh i bićete veoma zadovoljni. Budite opušteniji i sigurni u sebe. Što se ljubavi tiče, ne zapostavljajte partnera zbog posla. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

 

Bik

 

Ova nedelja će proteći bez problema. Osetićete nalet pozitivne energije i sve će vam ići od ruke. Nadređeni će primetiti vaš rad, pa možete očekivati veći priliv novca ili unapređenje. Kraj godine vam donosi lepe trenutke i na polju ljubavi. Zauzeti će uživati kraj voljene osobe, dok će oni slobodni upoznati osobu koja će iz osvojit na prvi pogled.

 

Pazite na zdravlje kože i creva.

 

Blizanci

 

Ova nedelja neće biti najpovoljnija. Previše razmišljate o svojim postupcima i to vam stvara pritisak i stres. Odnos sa partnerom je zategnut, zato se potrudite da razgovarate.

 

Što se posla tiče, aspekti su povoljni, pa možete očekivati pozitivnu atmosferu na radnom mestu.

 

Rak

 

Sam početak nedelje donosi manje poteškoće na poslovnom planu, ali svojim sposobnostima ćete uspeti sve da rešite. Postoji mogućnost da povećate prihode. Budite oprezni na radnom mestu i pazite na reči koje izgovarate, jer možete biti pogrešno protumačeni.

 

Mogući problemi sa alergijama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker