astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jednom znaku sledi period pun STRASTI i novih ljubavnih avantura

0

Proverite šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN (21.3.- 20.4) 

Posao

Na poslu dominirate, pa su mogući sukobi sa saradnicima koji misle drugačije. Ipak, kada je o poslu reč, za sada sve držite pod kontrolom. Ukoliko želite da gradite budućnost, bićete primorani preko nečega da pređete, ali i da obavite korenite promene na nivou ličnosti, koje mogu biti bolne.

Ljubav

Sa partnerom su odnosi prilično zategnuti, ali baš takva situacija vezu čini zanimljivom. Partner vam se divi, a vama je potrebna nežnost. Slobodne predstavnike znaka očekuju peripetije vezane za osobu s posla, koja naizgled deluje savršeno.

Zdravlje

Pripazite na sinuse.


BIK (21.4.- 21.5) 

Posao

Posao koji obavljate ima veze sa inostranstvom, a ukoliko nema uskoro ćete uspostaviti direktne kontakte sa inostranstvom. Posrednik u tom poslu biće osoba s kojom ste nekada dobro sarađivali. U ovom periodu najviše vremene posvetićete novim projektima, proširivanju posla i osmišljavanju novog pristupa u rešavanje starih problema.

Ljubav

Jedna Vaga s posla je opčinjena vama. Prihvatite flert, jer se ona plaši da prva napravi korak, odnosno strahuje davam priše. Bikovi koji su u braku početkom perioda doći će u konflikt sa partnerom zbog bezveznih stvari. Razgovor sve rešava.

Zdravlje

Manja nervoza, opustite se.
 


BLIZANCI (22.5.- 21.6) 

Posao

Period je izuzetno povoljan za poslove koji imaju veze sa kompjuterima, komunikacijama i inostranstvom. Sredinom perioda očekuje vas nekoliko poslovnih ponuda posredstvom partnera, prijatelja ili rođaka. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi duhovnog buđenja, što može nepovoljno da utiče na posao.

Ljubav

Kao partner najviše vam odgovara Strelac, samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu. Sa Ribom bi veza bila kratka ali slatka, pa birajte. Međutim, imajte na umu da period koji nastupa nije povoljan za emotivne životne odluke.

Zdravlje

Manji problemi sa sluhom.


RAK (22.6. - 22.7)

Posao

Pokušajte da budete maksimalno strljivi jer su tokom ovog perioda mogući sukobi sa autoritetima i burne reakcije. Ukoliko nemate stalno zaposlenje, a dosadili su vam konflikti sa nadređenima, možda je rešenje u privatnom poslu.

Ljubav

Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan nudi vam mnogo nežnosti i seksualne energije. Krajem perioda zauzete Rakove očekuju ozbiljni konflikti sa partnerom, pa će veza biti pod znakom pitanja. Što se više trudite da rešite problem situacija je sve komplikovanija.

Zdravlje

Zbog nepažnje, moguće su povrede.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker