astro

NEDELJNI HOROSKOP: Jednom znaku sledi period pun STRASTI i novih ljubavnih avantura

0

Proverite šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV (23.7.- 22.8) 


Posao

O poslu uopšte ne razmišljate. Više razmišljate o novogodišnjim praznicima, slavljima i druženju sa prijateljima. Osećate da su glavni problemi iza vas, opijeni ste srećom i radosno žurite u susret nastupajućoj godini. Ipak, zapitajte se da li ste možda previše opušteni, jer situacija može lako da se otrgne kontroli. Budite veoma oprezni kakve poslovne dogovore sklapate i šta potpisujete.

Ljubav

Bez hleba, vode i vazduha nekako možete da izdržite, ali bez ljubavi nikako. Tokom celog perioda očekuje vas mnogo strasti, nove ljubavne veze, ali i obnavljanje starih.

Zdravlje

Moguće prehlade.

DEVICA (23.8. - 22.9) 

Posao - Prikupljate energiju za nove projekte, kojih će u ovom periodu biti mnogo. Ipak, bilo bi poželjno makar nekoliko dana da se opustite i predahnete, sa što manje buke i nepredviđenih događaja. Ali, potrudite se da odmor zaista traje kratko i pazite da se ne prepustite letargiji.

Ljubav - Partner vam je sasvim dovoljan. Drugi vam samo smetaju i ne dozvoljavaju da iskažete sopstvene emocije. Ukoliko voljenu osobu uspete da odvojite od ostalih i maksimalno se posvetite vezi, bićete još srećniji.

Zdravlje - Pazite na noge.
 



VAGA (23.9. - 22.10.)

Posao

Ovih dana o poslu Vage najmanje razmišljaju. Međutim, umetnički orijentisani pripadnici znaka ne gube vreme, detaljno su isplanirali svaki dan, ali pripremite se za gomilu neočekivanih prepreka.

Ljubav

Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava vaše kriterijume. Razmišljate o novoj vezi, a u pitanju je jedan Blizanac. Vage koje su u braku biće zaokupljene razmišljanjem o partneru i o tome koliko su ispunjena njihova očekivanja.

Zdravlje

Eliminišete sve što loše utiče na vaše raspoloženje.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11) 

Posao

Ukoliko se na poslu budete emotivno trošili na osobe koje to ne zaslužuju, naškodićete sami sebi. Pokušajte da odvojite poslovni i privatni život, ali i da ne preuveličavate svaki događaj. U narednu godinu ulazite puni emocija, dobrog raspoloženja i radosti.

Ljubav

Mnogi pripadnici znaka su na početku nove emotivne veze. Škorpijama je nežnost neophodnija nego ikad, nažalost, verovatno će izabrati pogrešnu osobu, koja neće biti u stanju da ispuni njihova očekivanja.

Zdravlje

Ukoliko smanjite cigarete i kafu, bolje ćete se osećati.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker