astro

NEDELJNI HOROSKOP: Čeka nas sudar ljubavnih planeta (od 17. do 24. avgusta)

0

Nedeljni horoskop od 17. do 24. avgusta 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN (21.3 - 20.4)

 

Posao

U naletu ste dobre energije, ali vas savladavaju nestrpljivost i nervoza. Vaša promenljivost raspoloženja nije prijatna okolini, pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti nose putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Ostanite skoncentrisani, a nestabilno raspoloženje umirite vežbanjem i treningom.

 

Ljubav

Voljena osoba vam ne daje dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtevni, pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Naročito vas brine nešto iz prošlosti. Sećanje na propalu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

 

Zdravlje Čuvajte se virusa.

 

BIK (21.4 - 21.5)

 

Posao

Ovaj period je, za vas, u znaku završetka zaostalih obaveza. Sve oko toga će biti otežano i podložno previdima i malerima. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke svoje ideje predstavite i dobijete pozitivnu ocenu od strane osoba na čiju podršku niste računali.

 

Ljubav

Zahtevni ste prema sebi, pa voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za neprijatnu raspravu. Kvalitetan i iskren razgovor može da razreši neke nesporazume koji vas navode da poverujete da je vaš ljubavni odnos pod znakom pitanja.

 

Zdravlje Alergije.

 

BLIZANCI (22.5 - 21.6)

 

Posao

Otvaraju vam se šanse da dovršite započete projekte, ali sve je još uvek samo u planovima. Prava realizacija bi bila ako biste konkretno sklopili ugovor, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje jer ne znači da su ti poslovi propali. Ove dane i kratkotrajan predah iskoristite da temeljno pripremite teren za ono što tek predstoji.

 

Ljubav

Preko bliskih prijatelja sledi vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije obećavajuća atmosfera za ove dane.

 

Zdravlje Bolovi u nogama.

 

RAK (22.6 - 22.7)

 

Posao

Hoće vas posao, pa vam stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Razmišljate da se upustite u to, a opravdanje nalazite u finansijskoj naknadi koja nije nešto naročito, ali nije ni za zanemarivanje. Prihvatite, jer će vam se ovaj posao veoma isplatiti na duže staze. Osim toga, otvara vam se i šansa da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.

 

Ljubav

Prilika da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na pogrešne poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna.

 

Zdravlje Bolovi u leđima.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker