astro

NEDELJNI HOROSKOP: Čeka nas sudar ljubavnih planeta (od 17. do 24. avgusta)

0

Nedeljni horoskop od 17. do 24. avgusta 2020. godine!

 

LAV (23.7 - 22.8)

 

Posao

Vreme je za kvalitetan predah. Moguća je ponuda da se priključite jednoj volonterskoj organizaciji gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bez posledica.

 

Ljubav

Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite sa ljudima koje on predloži. Slobodni mogu da upoznaju osobu sa kojom ih čeka dobar provod i romantična avantura.

 

Zdravlje Nervoza.

 

DEVICA (23.8 - 22.9)

 

Posao

Stiže vam povoljna prilika, ali da biste je iskoristili morate da pristanete na kompromis koji je za vas, bar dosad, uvek bio neprihvatljiv. Prolazni zastoj je moguć. Ipak, ako ostanete istrajni, posao koji ovih dana otpočnete ima potencijal da se u budućnosti proširi. Budite spremni na to da će sve potrajati duže od onog koliko očekujete.

 

Ljubav

Vaš partner nema razumevanja kada su u pitanju vaši zahtevi. Iskreni razgovori, zajedničko provedeno vreme i duge šetnje smiriće tenziju koja se gomila. Pružite mu malo podrške i topline. Čak i ako niste raspoloženi, ne zaboravite da vas on iskreno poštuje i voli.

 

Zdravlje Premor.

 

VAGA (23.9 - 22.10)

 

Posao

Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti, morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku da se ponovo nametnete u svom radnom okruženju. Ovo je period kada vaš trud može biti nagrađen.

 

Ljubav

Vreme je za kvalitetan predah. Dobijate šansu da odvojite malo vremena za sebe i voljenu osobu. Tempo koji je iza vas bio je prebrz, izgubili ste realnu sliku o tome šta je u ljubavi potrebno vama, a šta partneru. Zajednički provedeno vreme stvara priliku da ljubav krene ispočetka.

 

Zdravlje Nesanica.

 

ŠKORPIJA (23.10 - 22.11)

 

Posao

Završavate nagomilane zaostale obaveze koje su vas ometale i usporavale u radu. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana vas čeka teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja je u znaku pregovora kojima vam se otvara mogućnost novog posla ili napredovanja.

 

Ljubav

Slobodno vreme provodite opterećeni poslovnim problemima. Nedovoljna blizina partnera može osvežiti ljubavni odnos koji je izgubio na intenzitetu, jer ste neko vreme prečesto bili zajedno. Nakon male razdvojenosti slede talasi romantike kojih ste se toliko uželeli.

 

Zdravlje Kontrolišite pritisak.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker