astro prognoze

UTICAJ RETROGRADNOG KIRONA U ZNAKU OVNA: Isceljuje stare rane, a dve stvari OBAVEZNO treba da uradimo (od 10. jula)

0

Horoskop - retrogradni Kiron u Ovnu od 10. jula isceljuje karmičke rane: evo koje 2 stvari koje treba da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mesec jun bio je označen mračnom energijom 6 retrogradnih planeta, a u julu imaćemo priliku da se suočimo sa uticajem retrogradnog Kirona od 10. jula 2020. godine, piše Lovesensa.

 

Kirona posmatramo kao iscelitelja rana, a njegovo putovanje u retrogradnu fazu ne donosi ništa novo, već samo dodatne elekcije kako bismo ispunili pravu svrhu svoje sudbine.

 

Prema mitologiji, Kiron je ostavljen pri rođenju od strane svojih roditelja, jer je bio kentaur, pola čovek, pola konj. On je simbol rana, patnje, tuge, napuštenosti, ali sve ta negativna osećanja Kiron pretvara u moć isceljenja i transformacije. Prema Kironu nazvan je asteroid koji uskoro kreće retrogradno - da li će se i naše rane na duši zaceliti?

 

 

Kiron se u astrologiji naziva Ranjeni Iscelitelj zbog toga što je kroz vekove dobioja razne rane, ali je iz njih istovremeno i crpeo snagu i moć isceljenja.

Tako i ljudi kroz život dobiju razne rane, bol i povrede, ali nauče i da bol pretvore u moćnu unutrašnju snagu.

 

Kiron kruži u prostoru između Saturna i Urana. Dok Saturn emituje uzemljujuću energiju, Uran je haotičan i poseduje energiju više vibracije. Kiron ovde deluje kao most između suprotstavljenih sila, a ovaj most često se naziva Most Duge.

Kironov most povezuje naša različita stanja svesti, ideju koja se nalazi u egipatskoj astrologiji. Tamo je Kiron nazvan Anubis, bog izgubljenih duša i zagrobnog života. Anubis je napušten u detinjstvu, baš kao i Kiron.

 

Kada retrogradni Kiron ovog meseca uđe u znak Ovna, imaćemo vremena da razmislimo o našim ranama i kako možemo pristupiti isceljenju. Osvestite kako vas je kao ličnost oblikovala vaša prošlost.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker