astro

HOROSKOP ZA VIKEND OD 18. DO 20. JANUARA: Mesec u Škorpiji nosi nam odličnu energiju

0

Horoskop za vikend od 18. do 20. januara 2020. godine najavljuje da ćemo i u subotu i u nedelju biti pod uticajem Meseca u Škorpiji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

On će biti harmonizovan sa Neptunom ali će formirati i paralelu sa Saturnom. Otuda neko može osećati i malu potrebu za dodatnom dramom, ili nekim posebim sjajem, nekim naročitim značenjem.

 

Nemojte se začuditi ako osetite snažnu potrebu za emocionalnom konekcijom, jedino što će se kod nekoga to odnositi na konkretnu osobu a kod drugih na, prosto, potrebu za dodatnim druženjem i povezivanjem.

 

Takođe, vrlo smo spremni da rešavamo zaostale probleme. Nekima će u subotu biti veoma izražena inuticija ali će i dobiti neku dodatnu snagu kako bi konačno doveli neke stvari do kraja. U okviru toga, mnogi razgovori mogu dobiti ozbiljan ton, ali nema razloga za strah niti za uzmak.

 

U nedelju se treba čuvati dodatnog iscrpljivanja, ne dajte da vam potroše energiju. Moguća je povećana produktivnost, ali takođe i iskušenje da se vrtimo u nekom krugu, pre svega zato što se ne držimo plana.

 

***

U subotu, Merkur će napraviti kvadrat sa Uranom, pozivajući nas da iskoristimo ovu energiju za fenomenalne spoznaje i uvide. Iako je u pitanju aspekt kvadrata, on nas može dodatno motivisati i pokrenuti. Svaku nervozu u komunikaciji bi trebalo da pretvorimo u ravnotežu.

 

Iznenadne situacije ili informacije mogu nastati u cilju da nas nauče da bi u bilo kom trenutku trebalo da negujemo svoj unutrašnji mir.

 

Merkur u kvadratu sa Uranom nam nudi mogućnost da prepoznamo ono što nam je potrebno, ukoliko smo dovoljno otvoreni i spremni.

 

Ako tražite neko novo rešenje, možete doći do radikalnih i autentičnih ideja. Budite iskreni, pratite svoj lični osećaj i oduprite se svakom impulsu. Neka vas vode vaše prave potrebe koje su put za manifestovanje autentičnosti!

 

Nedelja je dan za dubok odmor. Kako će se Mesec sve do nedelje uveče nalaziti u znaku Škorpiona, on ima za cilj da nas odvede iz svih mračnih tunela do svetlosti, koja nas regeneriše i napaja novom energijom!

 

 

makonda-tracker