astro

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Septembar donosi uzbuđenja, avanture, tajne veze, ali i PRAVE LJUBAVI!

0

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za septembar 2019. godine.

foto: Shutterstock

LAV

 

Ako ste u vezi:

 

Vaš emotivni partner i vi ćete se u prvoj polovini septembra posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Vi ćete biti raspoloženi da voljenu osobu obradujete poklonom. Svakako znate šta je to što vaš partner želi da poseduje. Bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete veći broj zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

 

Porodične obaveze mogu da vas opterete u drugoj polovini septembra. Biće vam teško da se sa članovima porodice uskladite oko međusobnih potreba, želja i očekivanja. Vi ćete biti zauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što vašem partneru neće odgovarati, jer će morati da preuzme i vaš deo porodičnih obaveza. Potrudite se da mu uzvratite uslugu.

 

Ako ste slobodni:

 

Septembar vam donosi mnogo zabave i izlazaka ali i avanture koje će vam doneti više nezadovoljstva i nesuglasica nego radosti i sreće. Kako ćete u ovom periodu ući u avanturu sa dve osobe koje će vam predstavljati izazov, nećete moći jasno da sagledate, posebno u početku, da ste napravili pogrešan izbor. Pred kraj ovog meseca, kada se dobrim delom razočarate i pretrpite neuspeh, počećete da razmišljate o tome da se smirite i izaberete za partnera osobu koja će vam delovati iskreno.

 

Nešto stariji Lavovi će se zaljubiti u osobu koju poznaju kroz posao. Lako se može dogoditi da će to biti neko na višem položaju i uspešan. Budite pažljivi jer su veliki izgledi da vam sa tom osobom neće ići lako i da će zbližavanje biti sporo.

 

DEVICA

 

Ako ste u vezi:

 

Venera će početkom septembra praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom , što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Imaćete utisak da vas partner vara ili da nešto krije, što će poljuljati vaše poverenje. Oko kućnih i porodičnih obaveza nećete moći da se dogovorite. Vaš partner će često biti odsutan i neće vam poklanjati pažnju.

 

Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do ozbiljne svađe sa partnerom jer više nećete moći da trpite neizvesnost i sumnju. Otkrićete kako vas je partner slagao u vezi nečega i to će izazvati vaš bes. Neophodan vam je kompromis. Krajem meseca ćete uspeti da razumno razgovarate i da počnete da rešavate probleme u vezi.

 

Ako ste slobodni:

 

Zaljubićete se i bićete skloni da idealizujete osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. Nećete obraćati pažnju na dobronamerne savete prijatelja koji će vam skrenuti pažnju da se radi o prevrtljivoj osobi koja je sklona lažima i paralelnim vezama. Upustićete se u avanturu, da biste u drugoj polovini septembra na osnovu niza loših iskustava sa vašom simpatijom zaključili kako su vaši prijatelji bili u pravu. Nakon toga ćete upoznati nekog novog ko uliva poverenje.

Nešto starije Device dobiće veliku pažnju od strane osobe koja će im se na prvi pogled dopasti. Posumnjaćete da nešto nije u redu kada vam ta osoba bude stalno tražila neku uslugu. Okrenućete joj leđa jer vam je dosta razočaranja.

 

 

VAGA

 

Ako ste u vezi:

 

Imaćete dovoljno mogućnosti da organizujete intimne trenutke udvoje sa voljenom osobom. Razgovaraćete više nego obično o svemu o čemu radije ćutite i o onim stvarima koje ste iz nekog razloga krili od partnera jer ste se plašili da vas neće razumeti. Sada ćete imati dosta razumevanja jedno za drugo i uspećete da rešite nešto što vam je brinulo od ranije. Druga polovina septembra će biti nestabilna zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Imaćete utisak da vam partner nije sve rekao, da postoji još nešto što krije od vas i da će nastaviti sa takvim ponašanjem. S druge strane, vaš partner će otkriti nešto što ste vi skrivali od njega i neće moći to da razume. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste to prevazišli.

 

Ako ste slobodni:

 

Zaljubićete se u osobu koja nije slobodna ali koja će vam dati signal da je zainteresovana za vas. Počećete tajno da se viđate, da biste ubrzo započeli tajnu vezu. Vaša veza već od samog početka neće biti skladna i stalno ćete se suočavati sa nezadovoljstvom. Sredinom meseca ćete shvatiti da vaša ljubav ima mnogo više tajni nego što ste mogli da pretpostavite, kao i da vi niste jedini s kim održava tajnu vezu. Prekinućete taj odnos i upoznaćete nekog ko će vam postati blizak. Starije Vage će biću upletene u jednu aferu, a oko njih će se vrteti razne osobe sumnjivog morala koje će im predlagati vezu. Izbegavajte tajne veze i one preko interneta. Tek krajem septembra moguće je poznanstvo sa iskrenom osobom.

 

ŠKORPIJA

 

Ako ste u vezi:

 

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra uticaće pozitivno na vaš društveni život. Sa voljenom osobom ćete izlaziti na mesta koja oboje volite, kao što su restorani i na razne društvene manifestacije. Družićete se za zajedničkim prijateljima i odlazićete na vikend izlete. Izbegavajte flertove na druženjima jer vam to može doneti probleme. Druga polovina septembra vam je povoljna za intimne trenutke udvoje. Koristićete većinu slobodnog vremena da sa voljenom osobom budete nasamo i da organizujete dinamičan provod. Umećete da ugodite voljenoj osobi jer ćete imati dobar osećaj za to što joj je potrebno. Bićete od podrške i potrudićete se da vaša veza bude skladna na svim poljima.

 

Ako ste slobodni:

 

Bićete u centru pažnje uglavnom osoba sumnjivog morala koje će vam otvoreno udvarati ili vam slati signale kako su zainteresovani za intimne odnose i zabavu. Neko će vas privući i odlučićete da isprobate da li biste mogli da imate nešto više od samo prolazne zabave i seksa. Ubrzo ćete se uveriti da sa tom osobom možete imati samo tajnu i nestabilnu vezu. U trećoj dekadi septembra upoznaćete nekog s kim postoji šansa da uđete u ozbiljnu vezu koja će vam doneti sreću. Stariji Škorpioni će biti otvoreni na zabavu i provode. Jedna osoba će im se dopasti ali to nije neko ko je slobodan. Bez obzira na to, vaša simpatija će vam otkriti da bi želela tajnu vezu sa vama. Bićete potpuno spremni da joj ispunite želju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker