astro

VREME KADA LJUBAV POSTAJE PRAKTIČNA: Šta nam donosi Venera u Devici?

0

Venera 21.08. završava svoj tranzit kroz znak Lava i ulazi u zemljani, praktični znak Device i svoju demonstraciju ljubavi svodi na minimum. Procena ljubavi je drugo ime za Veneru u Devici. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako ste mislili da ljubav i kalkulacija nemaju nikakve veze, prevarili ste se. Procena ljubavi je drugo ime za Veneru u znaku Device. Spremimo se na mesec dana “ljubavne glavobolje”.

 

Venera 21. avgusta završava svoj tranzit kroz znak Lava, gde je emocije pokazivala naširoko. Iz vatrenog Lava ulazi u zemljani, praktični znak Device i svoju demonstraciju ljubavi svodi na minimum.

 

 

Devica je zemljani znak pa Venera u ovom elementu naglašava potrebu za razumnom manifestacijom ljubavi. Kako to nije moguće, ovde su u sukobu razum i emocije. Osobe koje u svom natalu imaju ovu Veneru nikada se ne zanose. One vode neprestanu borbu između želje za ljubavlju i kontrolom nad istom.

 

foto: Shutterstock

 

Ovde su emocije stavljene na papir pa se promišlja o njima, uvodi logika, analizira svaki detalj. Ovo je Venera koja se nikada neće zaleteti, već će dobro odmeriti s kim će ući u emotivnu priču pa strpljenje druge strane može popustiti. Ipak, vredni su čekanja, jer oni svemu pristupaju smisleno i imaju visoke kriterijume.

 

Došlo je vreme suočavanja s realnošću, a samim tim i pucanja mnogih veza koje počivaju na lažnim ili nestabilnim temeljima. S druge strane, mnogi će partnerove poslovne obaveze smatrati glavnim krivcem za gašenje strasti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker