astro

MALI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Čekaju vas harmonija i porodična radost, ali i povratak OSOBE IZ PROŠLOSTI

0

Pročitajte šta kaže kratki horoskop za narednu godinu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN – Vreme je za nove pobede!

 

U 2019. godini bili ste vrlo vredni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama! Pacov, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspjh. Uspeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobede i imaćete veliki podsticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.

 

BIK – Ostvarenje najlepšeg sna!

 

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promeniće vam pogled na život i poverovaćete da se snovi zaista ostvaruju. Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje finansijskog blagostanja. Ovo je savršen period da reskirate i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

 

 

BLIZANCI – Osetite životnu radost!

 

Blizanci svaku promenu očekuju otvorenog srca i s dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance. Iako nas očekuje period pun rada, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lepa poznanstva.

 

RAK – Povratak lepe prošlosti!

 

Uspeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni raditi na sebi i hrabro krenuti ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti. Ovo je savršen period za pomirenje s članovima porodice, povratak u stari dom ili sprovođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker