astro

MALI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: Čekaju vas harmonija i porodična radost, ali i povratak OSOBE IZ PROŠLOSTI

0

Pročitajte šta kaže kratki horoskop za narednu godinu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV – Nikada nemojte odustati!

 

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada treba pokazati upornost i kreativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promenite krug prijatelja. Očekuje vas nepredvidiv period velikih promena, a mnogi će promeniti i mesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strahom, jer svaka promena biće početak pozitivnih događaja u vašem životu.

 

DEVICA – Vreme je za porodične radosti!

 

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina biće izvor sreće za svaku Devicu, naročito kada je u pitanju privatni život. U prethodnim godinama stalno ste se trudili da uspostavite dobar odnos s voljenom osobom, biti dobar roditelj ili rešiti stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate venčanje, stvaranje ili širenje porodice ili rešavanje stambenog pitanja.

 

 

VAGA – Vreme je da osetite harmoniju!

 

Poslednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i nedostatka romantike i uživanja. Konačno, 2020. godina donosi prelepe promene! Spremite se na potpunu promenu svog života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete se moći opustiti, osetiti mir, uživati baš svakog dana i osetiti istinsku harmoniju koju će vam podariti voljena osoba.
 

ŠKORPIJA – Sve se menja na bolje!

 

Život vam više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? S dolaskom 2020. sve će se promeniti! Sledeća godina je zapravo najbolje vrijeme da drastično promenite život. Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slede. Škorpije su uvek išle protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period “čistog vazduha” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker