astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u poslednjoj JUNSKOJ sedmici!

0

U periodu od 24. do 30. juna čeka nas mnogo toga!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

Hrana

Pojačajte unos namirnica bogatih gvožđem, a možete uzimati i suplemente – slabost i bezrazložan umor koji ćete povremeno osećati može biti povezan sa manjkom ovog minerala u vašoj ishrani. Takođe – samo lagani obroci jer vam je varnje i ceo stomačni deo još uvek problematičan.

Ljubav

Iako ste vi još uvek u osetljivoj, napetoj i pomalo razdražljivoj emotivnoj fazi – situacije sa voljenom osobom bi ipak u ovoj nedelji trebale da krenu nekim finijim i stabilnijim tokom. Naravno – i sada će biti par momenata sa povišenom energijom ali će ih biti lakše prevazići u ovoj sedmici. Partner vas pokreće i donosi vam dobro raspoloženje – prihvatite njegove savete i želju za aktivnijim društvenim životom. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u kontaktima sa suprotnim polom. Ima tu mnogo dešavanja, flertovanja, zanimljivih i slatkih pričica koje vam prijaju. Poznanstvo preko prijatelja u drugom delu sedmice može vas baš zaintrigirati i privući.

Posao

Izvestan je završetak mučnih pregovora, komplikovanih papiroloških situacija ili natezanja oko dozvola, licenci, ugovora. Zastoji u ovim segmentima odjednom sklopom okolnosti mogu biti prevaziđeni. Ukoliko se desi da do kraja ove nedelje ne završite ono što ste planirali i što vam je bitno – ne očajavajte – već prva nedelja jula može staviti tačku na ovo. Generalno gledano – aktivni su novi kontakti, ponude i ponude za dogovore, ali sa odlukama ne bi trebalo žuriti niti ih donositi impulsivno.

Novac

Za veće finansijske transakcije birajte drugi deo sedmice.

Zdravlje

Oscilacije pritiska. Starijima manji problemi sa krvnim sudovima. Čuvajte se sunčanice.

 

BIK

Hrana

Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svežeg povrća, integralnih žitarica i voća. Pijace su pune i verujem da ćete uspeti da pronađete mnogo toga baš po vašoj meri i ukusu. Što više salata, a od voća – kajsije, lubenice i jabuke.

Ljubav

Ništa tu vama nije jasno kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Na prvi pogled izgleda kao da je sve u redu, ali neka neizvesnost i nezadovoljstvo se provlači kod vas i ne dozvoljava vam da osećate stabilnost. Komunikacija je tu, susreti su tu, čak nema ni neke loše energije između vas dvoje – ali i pored svega ovoga – vi se jednostavno ne osećate sigurno. Razgovarajte što više, možda vaše nedoumice nestanu kada se opustite. Slobodni – više uživate u prijateljskim kontaktima i opuštenoj atmosferi nego što ste istinski zainteresovani da uđete u neku iole ozbiljniju emotivnu priču. Očigledno je da niste spremni za ljubav, pa nemojte sebe ni forsirati na tako nešto.

Posao

Drugi deo sedmice donosi naglo pokretanje situacija koje su bile u zastoju. No, istovremeno se otvara mogućnost i za informacije ili promene koje vam se ni malo ne dopadaju. Vesti koje budete čuli mogu vas uznemiriti, a moguće je da će se nekima od vas poslovna svakodnevnica u ovim danima okrenuti naglavačke – biće prisutan veliki pritisak, kratki rokovi i nervoza. No, vaše pozicije ni na koji način nisu ugrožene i budite sigurni da rečima, dogovorom – možete da rešite bilo kakav problem.

Novac

Jednu obavezu regulišete, a napravite dva troška. Nestabilnost finansijskog segmenta.

Zdravlje

Problemi sa alergijama. Osetljivi su vam gornji respiratorni putevi i koža.

 

 

BLIZANCI

Hrana

Izbegavajte grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Odgovara vam ishrana biljnog porekla, a prijaće vam i supice, čorbice, potaži – sve ono što se kašikom jede a što u sebi sadrži veći deo povrća. Umesto mesa, preporučuje vam se riba.

Ljubav

Previše očekujete od osobe koju volite pa u drugom delu sedmice zbog neispunjenih očekivanja pomešanih sa vašom nervozom i nestrpljenjem možete burnije odreagovati. Iako ova situacija neće dovesti do prekida u vašoj vezi, sigurno je da će učiiniti da se oboje na kratko osetite loše. Mnogo više sada možete postići otvorenim razgovorima nego raspravama. Slobodni pripadnici ovog znaka šarmiraju na svakom koraku i sigurno je da ste u ovom periodu okruženi udvaračima. U kojoj meri ćete se zaljubiti ili vezati za nekog zavisi sada samo od toga koliko ste spremni za neku, iole ozbiljniju priču. No, neće biti iznenađenje ukoliko sve ostane samo na vašem dobrom raspoloženju i opuštenim kontaktima.

Posao

Na izmaku ste i snaga i nerava kada su neke situacije u pitanju i to vas uvodi u neorganizovanost ili u manjak koncentracije. Iz tog razloga – nije čudno što možete napraviti problem ili grešku zbog kojeg biste mogli imati većih problema u drugom delu sedmice. Vodite računa i kada je papirologija u pitanju. Ne donosite odluke u brzini ili u afektu. Ukoliko ste u nedoumici po nekim pitanjima ili imate osećaj kao da ste na raskrsnici, sačekajte – sada nije vreme da se stvari razrešavaju.

Novac

Neočekivani troškovi pred kraj sedmice.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom. Mogućnosti za povrede – budite obazrivi i u saobraćaju.

 

RAK

Hrana

U periodu ste kada vam je potrebna kaloričnija ishrana koja vam donosi više energije. Jedino što ne biste trebali da konzumirate u većoj meri jesu slatkiši, pa pokušajte da ih zamenite svežim voćem, voćnim salatama ili čia pudingom zaslađenim medom.

Ljubav

Stabilnija situacija sa emotivnim ili bračnim partnerom. Tenzije se polako stišavaju i iako će i tokom ove sedmice biti nervoznih momenata, to je sve daleko slabije od perioda koji je iza vas. Koristite ove dane da unesete neke fine promene u odnos sa osobom koju volite, jer je to sada moguće. Odgovaralo bi vam da promenite dnevnu rutinu, da više izlazite i vodite aktivniji društveni život. Slobodni pripadnici ovog znaka i u ovoj sedmici imaju priliku da kroz novo poznanstvo ponovo osete uzbuđenje i čari flertovanja....a možda i zaljubljivanja. Osoba koju upoznajete preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža može vam „začiniti“ i ulepšati dane koji su pred vama.

Posao

Dosta ste energetski i mentalno istrošeni zbog situacija koje se već prilično dugo provlače, a sa kojima morate da se borite na dnevnoj bazi. Potrebna vam je promena i moguće je da će neki od vas da pokrenu ovaj proces tokom sedmice koja je pred nama. To može biti vaša inicijativa, ali i predlog od strane osobe sa kojom usko sarađujete ili imate prilično dobar, skoro pa prijateljski odnos. U ovom periodu više se skoncentrišite na papirologiju – moguće su greške.

Novac

Neočekivani prilivi, mogućnost dodatnog poslovnog angažmana.

Zdravlje

Čuvajte se sunčanice. Moguće su i alergijske reakcije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker