astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u poslednjoj JUNSKOJ sedmici!

0

U periodu od 24. do 30. juna čeka nas mnogo toga!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

LAV

Hrana

U ovoj sedmici – sve vam je ukusno i sve je dobrodošlo na vaš jelovnik. Odgovaraće vam i tradicionalna kuhinja, ali i ona u kojoj ćete miksovati nove ukuse, nove recepte i začine. Nemojte svoju ishranu najvećim delom bazirati na mesu i mesnim proizvodima, uvedite više povrća.

Ljubav

U ovom periodu ni sami ne uspevate da definišete ono što osećate prema partneru. Emocije se mešaju sa nervozom, besom – u jednom momentu vam je najbitnija osoba na celom svetu, a u drugom biste najradije da ga makar na neko vreme ne vidite i ne čujete. Promenljiva osećanja i razmišljanja pratiće vas maltene tokom cele ove sedmice. Nešto je bolja situacija ukoliko poslovno sarađujete – tada ćete se lakše prilagoditi jedno drugom makar vezano za ovaj segment. Slobodni – uživate u depavanjima i u aktivnom društvenom životu. Raspoloženi ste za druženje, pomalo i za avanturu. Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više od onog što biste želeli da priznate..

Posao

Nervozu koja je u prvom delu sedmice prisutna zbog kašnjenja, odugovlačenja i prolongiranja situacija koje su vam važne smeniće u drugom delu nedelje brzina, užurbanost i navrat – nanos funkcionisanje. Odjednom ćete se naći u brzini od sto na sat i u pokušajima da na vreme odgovorite na sve izazove koji se postavljaju pred vama. biće ovo užurbanih nedelju dana u kojima ćete moći da se oslonite samo na sebe....i eventualno na pomoć najbližih saradnika ili prijatelja.

Novac

Iznenađujuće vesti vezane za finansije.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem. Pojačana nervoza.

 

DEVICA

Hrana

Manjak vremena i nervoza mogu uticati na kvalitet vaše ishrane. Potrudite se da vaši obroci sadrže sve neophodne namirnice za funkcionisanje vašeg organizma i dovoljno energije. Izbegavajte brzu hranu, konzervirane namirnice i višak začina.

Ljubav

Aktuelan je neki blagi zastoj u vašim bitnim emotivnim relacijama. To ne znači da je stanje vaše veze loše, već da je potrebno nešto promeniti da bi se odnos poboljšao ili digao na viši nivo. Pravi je trenutak da tokom ove sedmice napravite neki zaokret, da iznenadite partnera (a možda i sebe) predlogom koji bi naišao na odobravanje druge strane. Opustite se oboje, više uživajte u životu. Slobodni pripadnici ovog znaka – za vas ovo nije period dubljeg vezivanja za bilo koga, ali zato jeste nedelja u kojoj se možete dobro provesti, okružiti se novim i zanimljivim ljudima i uživati u dešavanjima, pa i u pomalo flertovanja. Bitno je da se vi osećate dobro....

Posao

Iznenađujući obrti u situacijama koje su vam poslovno bitne. Takođe, do vas mogu stići informacije i vesti koje će vas prodrmati, možda i uznemiriti. Ne donosite odluke u ovakvim, impulsom i nervozom obojenim momentima. Ne, ne mora da znači da će ovi obrti biti samo negativni, ne. Kod nekih od vas oni će doneti konačan kraj bitnih pitanja ili onih koji se vezuju za papirologiju. Moći ćete da odahnete. Neko vam nudi mogućnost promene radnog mesta ili pozicije – razmislite dobro o tome.

Novac

Finansijske nedoumice prisutne su maltene na dnevnoj bazi.

Zdravlje

Mogućnost povreda, oscilacije krvnog pritiska.

 

 

VAGA

Hrana

Više tečnosti, blago mineralne vode, voćnih sokova i obroka „na kašiku“ je ono što vam je potrebno da bi vaš organizam funkcionisao bez problema. Umanjite unos grickalica i suhomesnatih proizvoda, kao i slatkiša. Meso u umerenim količinama, uvek „u društvu“ mnogo povrća, svežeg, grilovanog ili kao salate.

Ljubav

Partner i vi ćete se nekako mimoilaziti u ovoj sedmici. Voljena osoba je okrenuta svojim planovima i prioritetima i samo povremeno obraća pažnju na vas što vama ni malo nije dovoljno i čini da se osećate nervozno i neispunjeno. Izlaz tražite na drugoj strani – ili se okrećete prema poslu ili prema prijateljima. Doduše, neki od vas mogu odabrati i da se upuste u povremenu, tajnu komunikaciju sa drugom osobom – što vam se, bar u ovom periodu, nikako ne preporučuje. Slobodni pripadnici ovog znaka su ili zagledani u osobu koja je zauzeta ili su u periodu kada su skloni da maštaju, sanjare i da se nadaju srodnoj duši koja će zakucati na njihova vrata. Manite se i tajni i snova – idite u provod sa društvom i opustite se.

Posao

Još jedna vrlo radna i obavezama ispunjena sedmica je pred vama. Jeste da se vi osećate rastrzano, da ponekad ni sami niste sigurni da li ste na pravom putu, ali uporno nastavljate dalje i trudite se da sve ono što je u vašoj moći obavite. Opterećeni ste mnogobrojnim sitnim obavezama i neočekivanim promenama u planovima, dešavanjima koja na dnevnoj bazi donose nervozu. Krajem nedelje doći će do raščišćavanja mnogobrojnih situacija koje su vas kočile u prethodnom periodu.

Novac

Sitne neugodnosti i nerviranja oko finansija.

Zdravlje

Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Svaki višak hrane, kao i slatkiši – neće vam prijati. To što su vam oči gladne je jedna stvar, potpuno je druga to što će se vaš želudac i sistem za varenje pobuniti ukoliko ne budete vodili računa. Kombinacija mesa ili ribe sa povrćem je sada apsolutno dovoljna za vas.

Ljubav

Nikakvih posebnih dešavanja neće biti u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Šta više, prilično ćete malo vremena imati jedno za drugo i oboje ćete biti okrenuti svojim poslovnim i novčanim prioritetima. Tek negde pred kraj nedelje imaćete više zajedničkih trenutaka i gledajte da ih provedete u nekoj opuštenoj atmosferi, bez tenzije i međusobnog pritiska. Slobodni pripadnici ovog znaka trenutno su kao u vakuumu kada je ljubav u pitanju. Možda ima osoba koje su zainteresovane za vas, ali vi teško da ste zainteresovani za bilo koga. Sve drugo vam je sada preče i okrenućete se prioritetima, a emotivni plan ostaviti „za neki drugi put“.....

Posao

Posla i obaveza vam ne manjka, to je bar sigurno. Takođe, od vas se očekuje da svakoga dana svoju punu pažnju i vreme posvetite svakoj sitnici jer nekako uvek ispada da sve zavisi od vas. Negde ste već prilično premoreni, ali u drugom delu nedelje će vas „razbuditi“ informacije i vesti koje najavljuju promene ili vam donose iznenadne promene u planovima. Nadređeni vam mogu saopštiti novosti za koje niste sigurni da li vam prijaju ili ne i kako da na njih odreagujete.

Novac

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, očekujte prilive sa ove strane.

Zdravlje

Pad energije, umor i problemi sa spavanjem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker