ASTRO

KO ĆE UVEK PRITEĆI U NEVOLJI, A KO JE NAJISKRENIJI: Ovo možete očekivati od svojih prijatelja na osnovu horoskopskog znaka!

0

Da li prepoznajete svog prijatelja u opisu?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oni koji se bave astrologijom, kažu da i horoskopski znak utiče na to kakva će neko biti prijateljica. Verovali u horoskop ili ne, verujemo da će vas sledeći opisi najboljih prijateljica na temelju horoskopskih znakova barem malo zabaviti, a ko zna, možda u njima i prepoznate svoju najbolju prijateljicu. A evo što možete očekivati od svoje najbolje prijateljice na temelju njenog horoskopskog znaka:

 

POUZDANI OVAN

 

Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostaće uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

 

ISKRENI BIK

 

Ako je vaša najbolja prijateljica bik to znači da zna kako čuvati i održavati prijateljstvo. Bikovi osim toga vole fine stvari pa će vas razmaziti dobrom muzikom i hranom, a uvek su spremni i na dobru trač partiju.

 

 

KORISNI BLIZANAC

 

Savet koji će vam dati vaša najbolja prijateljica rođena u ovom znaku najčešće je neprocenjiv jer ima naviku sve analizirati do najsitnijeg detalja. Blizanci vole pomagati i ne traže ništa zauzvrat. Dovoljno će biti i nekoliko lepih reči da im objasnite da su vam vredniji od zlata.

 

GOSTOLJUBIVI RAK

 

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana porodice. Rakovi su jako posvećeni upravo porodici u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vredni su divljenja jer kada vam treba razumevanje i pomoć oni će uvek biti tu za vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker