ASTRO

KO ĆE UVEK PRITEĆI U NEVOLJI, A KO JE NAJISKRENIJI: Ovo možete očekivati od svojih prijatelja na osnovu horoskopskog znaka!

0

Da li prepoznajete svog prijatelja u opisu?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

HRABRI LAV

 

Ako je vaša najbolja prijateljica Lav to znači da sigurno ne uživate u mirnom životu, nego je vaš zajednički život protkan avanturama i uzbuđenjima. Vaša najbolja prijateljica lavica, naravno, voli zasijati i biti u centru pažnje, ali ona je tu i da vam pomogne da budete još uspešnija nego što jeste i da priskoči u pomoć kad god vam to zatreb. Lav se ne boji ni najmoćnijih ljudi pa ih je sjajno imati uz sebe.

 

EFIKASNA DEVICA

 

Device spadaju u možda i najiskrenije prijatelje, a dobro ih je imati uz sebe i jer instiktivno znaju tačno šta žele učiniti i kako to žele učiniti, a to je jako dobra osobina kada vam treba pomoć. Ako sledite savete prijateljice Device, problemi će vam izgledati lakši i podonošljiviji.

 

 

VESELA VAGA

 

Najbolja pijateljica rođena u ovom znaku dobro će razumeti sve vaše probleme. Njeno veliko srce jednostavno je podstiče da vam pomaže i teši vas kad god vam je to potrebno. Ponekad se čini da izdržljivost Vage nema kraja, a njihov uticaj na ljude je neverovatan.

 

DINAMIČNA ŠKORPIJA

 

U rečniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz "ne mogu". Njeno je čvrsto uverenje da se baš sve može napraviti ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker