astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Saznajte kome će cvetati ruže, a koga čekaju turbulencije

0

Na ljubavnom planu neke čeka stabilnost, a neke prava bura

foto: Profimedia
foto: Profimedia

April je mesec čarobnih ljubavi, ali nekim znakovima ovo proleće donosi i neprijatna iznenađenja!

Ovan

U aprilu svi Ovnovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju stabilan odnos sa voljenom osobom. Uživaćete u vremenu koje provedete zajedno i neće vam smetati nijedna partnerova mana. U ovom mesecu bićete primorani da donesete važnu odluku i voljena osoba će vam u tome pomoći. Planirate zajedničko putovanje, ali uključićete i bliske prijatelje kako bi zajedno uživali na odabranoj lokaciji. Slobodni Ovnovi će ovoga meseca svojim šarmom osvojiti nove udvarače, ali će svaki vaš razgovor ostati na nivou flerta.

Bik

Zauzeti Bikovi će ovaj mesec uživati u ljubavi koja iz dana u dan cveta i napreduje. Rešili ste sve probleme i nesuglasice sa voljenom osobom i sada je vaš emotivni odnos počeo da napreduje. Potrudi se da u aprilu posvetiš više pažnje svom partneru kako ponovo ne bi došli u nepovoljnu situaciju. Bikovi koji nisu u braku ili vezi će u ovom periodu upoznati zanimljivu osobu koja će ih osvojiti svojim humorom i stavom. Prepustite se i uživajte u divnim trenucima flerta i zabave.

 

 



Blizanci

Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa drugom polovinom je poprilično klimav i nestabilan. Vi ste sumnjičavi i nemate mnogo razumevanja za voljenu osobu. Svu krivicu prebacujete partneru iako ste svesni da ste zajedno krivi za situaciju u kojoj se trenutno nalazite i da oboje treba da snosite posledice. Ali ne brinite, do kraja meseca zakopaćete ratne sekire i ljubav će ponovo krenuti da cveta. Slobodni Blizanci će ovoga meseca biti fokusirani na prijatelje i porodicu.

Rak

U prvoj polovini meseca u životima Rakova sve stagnira. Radićete sve kao i uobičajno i neće biti izraženih turbulencija niti velikog napretka. Međutim, druga polovina aprila će za vas biti magična. Odnos sa voljenom osobom će biti nikad bolji i to će se odraziti i na vaše ponašanje. Strasti i hemije između vas i vašeg partnera neće manjkati u ovom periodu, zato uživajte u svakom trenutku koji provedete zajedno. Rakovi koji nisu u braku ili vezi će uploviti u novu ljubavnu romansu sa osobom koju poznaju iz poslovnog sveta.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker