ASTRO

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vam zvezde predviđaju u periodu od 2. do 9. februara

0

Ova nedelja je po svemu sudeći je prvenstveno ljubavna... 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana
To što ste konstantno u manjku sa vremenom I što povremeno jurite kao muva bez glave nije nikakvo opravdanje da se hranite zbrda zdola i ne vodite računa o ovom segmentu. Naprotiv – baš u ovim momentima morate biti više posvećeni zdravoj ishrani.

Ljubav
Emotivni ili bračni partner vas steže po nekim pitanjima, ali ne date se vi baš tako lako. Malo ili malo više ćete se praviti ludi, okretati priču na neke druge stvari – prosto rečeno – gledaćete da na svaki način ovo izbegnete. Da se razumemo – ne mora da znači da je bilo šta strašno u pitanju – možda drago biće uzalud pokušava da vas natera da održite neka obećanja koja ste joj dali, a vi nemate vremena i iz tog razloga vrdate na sve strane. Ukoliko ste slobodni – upoznaćete osobu koja je potpuno drugačija od svih drugih – vanredno zanimljiva, očaravajuća, svoja. Bićete toliko opčinjeni njome da će svi oni koji se takođe motaju oko vas automatski pasti u drugi plan.

Posao
Verovatno nikome nije jasno kako uspevate da završite sve na vreme, kako uspevate da stignete na više strana odjednom, kako vam sve tako lako ide od ruke…..Naravno da je to tako samo u oku posmatrača – vi najbolje znate koliko se lomite I kidate I pod kojom ste tenzijom svakoga dana, svakoga sata. I nemojte da stanete samo na trenutnim poslovima – borite se I za nove, za nove dogovore, nove saradnje, kopajte I tražite jer možete iskopati mnogo toga zanimljivog.

Novac

Malo se stisnite kad su troškovi u pitanju jer će u ovoj nedelji novac kapljati samo povremeno I neće zadovoljiti vaše apetite.

Zdravlje
Stariji Ovnovi – pritisak I cirkulacija. Mlađi – obratite više pažnje na ishranu, promene vremena mogu se manifestovati kroz glavobolje I nervozu.

 

 

BIK

 

Hrana

U ovoj sedmici možete poželeti da se ponovo vratite na neki od režima ishrane koje ste ranije praktikovali I koji vam je jako odgovarao. Svesni ste da morate promeniti nešto – osećate da vam je to potrebno I da će vam prijati. Samo napred!

Ljubav
Ulazak vaše vladarke Venere u znak Jarca će vas “zamrznuti”. Tu ste, gde ste kada su emocije u pitanju. S jedne strane – to je poznato tlo, osoba za koju znate kako diše i razmišlja, sigurnost. S druge – toliko vam je s vremena na vreme potrebno da se nešto promeni, da se nešto dogodi novo u vašem odnosu – a ako toga nema, onda ste skloni da sami napravite uzbunu u svojoj glavi. Kad ste zajedno, nećete imati problem. Kada niste jedno pored drugog – vi ćete biti nezadovoljni, zbog svega. Usamljeni – ništa pametno u ovoj nedelji. Družite se, izlazite, flertujte – šta god vam srcu prija. Ipak, ne računajte na neke posebne ljubavne prilike. Niti ste vi spremni za njih, niti one za vas.

Posao
Nervozni ste I napeti zbog mnogo otvorenih pitanja vezanih za poslovni segment, ali realno gledano – I pored toga, sve uglavnom funkcioniše kako treba. Ispada da su ti vaši strahovi I mentalne oluje uglavnom nepotrebni. Mlad Mesec početkom nedelje u vašem polju karijere otvara prostor za novitete u narednom periodu, ali oni su sada samo nagovešteni u smislu – Može se krenuti sa nekim okvirnim dogovorima, sa planovima, sa pripremama. Konkretizacija će doći malo kasnije.

Novac
Biće ovo jedna korektna sedmica po finansijskim pitanjima. Nemate razloga za zabrinutost.

Zdravlje
Nije vreme da se opustite, naprotiv. Sad tek treba voditi računa i o ishrani i o oblačenju i o imunitetu. Nemojte da vas prevari to što se osećate dobro!

 

BLIZANCI

 

Hrana
Imate vremena za sve ostalo, a za sebe najmanje. A trebalo bi da bude obrnuto, zar ne ? Ne preskačite obroke, ne jedite s nogu, nemojte zavaravati glad po kojim slatkišem, grickalicom ili usputnim zalogajem. Obratite više pažnje na ishranu – vaš organizam će vam biti zahvalan…

Ljubav
Realno gledano – ne postoje nikakvi veći problemi u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom. Uklapate se, pravite dogovore, uspevate da pronađete zajednički jezik. Sve je tu kako treba, ali vi osećate da nešto fali, nešto što se ne može tek tako lako rečima objasniti i iskazati. Možda nije ništa konkretno, možda ste samo u nekom šašavom periodu koji će ubrzo proći….Ako ste usamljeni – okruženi ste društvom, okruženi ste ljudima koji su interesantni, ma ima tu i dobrih « prilika » ništa tu nije sporno. Problem je samo u tome što se vama nešto ne da da otpočinjete bilo šta. Nešto vam fali – onaj osećaj da vas osoba prodrma iznutra, da učini da zadrhtite celim telom. Od toga ništa ove nedelje…..

Posao
U svakoj situaciji ćete se snaći – i u onoj najzahtevnijoj i u onoj najkomplikovanijoj i u onoj u kojoj treba najbrže odreagovati. Mlad Mesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije – otvara vam vrata za proširenje saradnji ili za formiranje novih, daje vam šansu da se pokrenete i napravite neke velike promene. I sami ste dovoljno jaki, ali ima i onih koji vam mogu biti značajna podrška i njihovu pomoć i iskustvo i savet treba potražiti. Nedelja će proleteti – a rezultatima ćete biti zadovoljni.

Novac
Uglavnom će vam novac odlaziti iz džepova. Pokušavaćete vi da ga zadržite, ali teško – neke stvari, neke obaveze se moraju platiti.

Zdravlje
Ustalili ste se po pitanju zdravlja, ali i sami osećate da ste dosta roviti i vrlo krhki. Posebnu pažnju obratite na imunitet..

 

RAK

 

Hrana
Mlad Mesec početkom ove sedmice Rakovima daje jednu lepu priliku za promenu kada je ishrana u pitanju. Bilo da razmišljate o novom režimu, o dijeti ili o kompletnoj promeni navika u ishrani – odličan je trenutak da nešto konkretno i uradite.

Ljubav
Mlad Mesec u vašem polju promena, kriza, drame – sigurno neće popraviti trenutni odnos sa voljenom osobom. Naprotiv – vaša će osećanja u ovoj sedmici biti jako promenljiva i nestabilna. Cas ćete voleti drago vam biće više od svega na svetu, čas će vas samo njegovo postojanje nervirati, a kamoli reči ili postupci. No, ništa ovo nije strašno – osim ako vi baš ne budete potencirali na nekom problemu. Nemojte. Ukoliko ste usamljeni – biće vam super ukoliko hoćete da se bavite strašću I erotskim ludilom. Ako nećete to, već hoćete emocije, romantiku I tako to – onda ćete morati da čekate neku drugu nedelju. U ovoj od toga nema ništa….

Posao
Da sve vodi ka nekim velikim promenama u poslovnom segmentu – vodi. To je I vama negde jasno iako se svim silama trudite da te promene koliko toliko kontrolišete. Nemojte džabe trošiti snagu na nešto što ne možete izvesti – prepustite se toku struje I samo pratite. Već u ovoj sedmici može pasti konkretna priča, konkretna informacija doći do vas ili ćete dobiti ugovor na koji samo treba baciti potpis. Ulazite u novu fazu po mnogim pitanjima, a pogotovo vezano za posao. Neke nove bitke su pred vama.

Novac
Najava troškova ili neko veće plaćanje vas mogu na trenutak uznemiriti, destabilizovati. Ipak, razloga za zabrinutost nema.

Zdravlje
Stariji Rakovi su nešto nežnijeg zdravlja u ovoj nedelji I mogu lako potkačiti po koji virus. Kod mlađih je stabilnija zdravstvena situacija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker