ASTRO

Potraga za KARIJEROM i USPEHOM jača je i od ljubavi: Ovi horoskopski znakovi znaju tačno šta žele

0

Njihov um je stalno u poslu, posebno ako rade ono što žele, tako da ne mogu pronaći prostor za bilo šta drugo, pa čak i za ljubav.
 

foto: Profiomedia

Pogledajte za koje znake zodijaka je posao važniji od ljubavi.

Ovan

Oni žive za konkurenciju i promociju na radnom mestu. Za njih, uspeh na poslu znači sve! Većina Ovnova neće prestati dok ne dostigne vrhunac svoje karijere, čak i ako to znači ostavljanje svega iza sebe. Pa, ako ste zaljubljeni u Ovna, trebalo bi da budete svesni njihovog lošeg temperamenta i agresivnosti, ali to ne shvatajte lično, jer ove negativne osobine najčešće stimuliše stres na poslu i stalna užurbanost...

Bik

Bikovi su veoma moćni i puni samopouzdanja. Skoro uvek sebe stavljaju na prvo mesto (na dobar način) i veoma im je bitna karijera.

Zbog svog prirodnog šarma i sposobnosti oni se lako kreću od jednog do drugog napretka. Iako uživaju u odnosima i ljubavima, postoje trenuci kada su previše usredsređeni na materijalni luksuz koji dolazi sa uspehom, tako da mogu zaboraviti da imaju svog voljenog pored sebe.

 

foto: Profimedia


Lav

Lavovi su najdominantniji u odnosu na sve druge znakove, što im daje prednost kada je u pitanju karijera. Da ne pominjemo činjenicu da Lavovi mrze biti u poziciji u kojoj im drugi moraju govoriti šta da rade. Bez obzira na specifične osobine koje poseduju, kao što su kreativnost, velikodušnost ili neodoljivost, Lavovi tačno znaju šta da kažu i rade na radnom mestu kako bi se popeli na vrh. Iako su odlični partneri i mogu izgraditi snažnu vezu, ponekad ih potraga za karijerom može učiniti slepim prema ljubavi njihovog života.

 

foto: Profimedia


Devica

Za razliku od prethodna tri znaka, Devica nema želju za uspehom. Ali, oni su zavisni od svog rada i često bez obzira na to, brzo postižu uspeh u karijeri. Njihova strast za vrednim radom jednostavno ne ostavlja prostor za ozbiljnu vezu, čak i kada bi je želeli. Device su previše usredsređene na detalje u kući i na radnom mestu, tako da jednostavno ne mogu pronaći vreme da se fokusiraju na drugu osobu pored njih, sa kojom će morati da dele sve u svom životu.

makonda-tracker