astro finansije

Veliki horoskop uspeha za septembar: Ribe, ne ulazite u partnerske poslove! Strelčevi se vraćaju starom projektu, Bikovi će plivati u novcu!

0

Ovnovi treba da pokrenu najambicioznije planove, dok Ribe treba pažljivo da raspolažu sredstvima

finansijska situacija
finansijska situacijafoto: Profimedia

 

OVAN

 

Septembar 2018. godine je mesec koji donosi dobre rezultate u poslovnom životu i bolju zaradu. Prve dve dekade meseca su obećavajuće. Donosićete važne odluke i odlučno ćete koračati prema većoj materijalnoj stabilnosti. Sredstva sa kojima raspolažete koristićete mudrije i postićićete veću učinkovitost, inspirisaćete okolinu i pokazati se tako u poslovnom i društvenom životu. Tri kuće materijalnog dobra, posla i novca Ovna podržane su Velikim trigonom u zemljanim znakovima, koji uključuje Urana (u Biku), Saturna (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkura (u Devici, u periodu od 6. do 22. septembra). Mars, vladar Ovna, isto tako prolazi kroz vašu kuću karijere i društveno - profesionalnog ugleda, do 11. septembra. Izdržljivi ste, imate puno snage i dobru koncentraciju na detalje, posebno nakon 6. septembra. Vreme je da pokrenete one najambicioznije planove i da delujete odlučno kako bi ostvarili dugo željene ciljeve. U profesionalnom životu ukazaće vam se puno novih prilika. Savršeno je vreme za razvoj vlastitog posla i dobijanje pozajmica. Ako ste nezaposleni, sreća je na vašoj strani tokom septembra 2018. godine. Izražavaćete se sa lakoćom i znaćete šta treba i kada treba da kažete. Briliraćete u pregovorima! Doradite CV i šaljite ga na što više mesta. Na razgovore krenite bez oklevanja i pregovarajte o uslovima. Nakon 11. septembraa savetujemo da više pažnje posvetite zajedničkim projektima ili dobrima.

 

BIK

 

Veliki trigon u zemljanim znakovima, kojeg prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembra) i Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra podržavaju vaše kuće ličnog razvoja i kreativnosti. Planete koje prave Veliki trigon povezane su s novcem i karijerom Bika i zato na ta područja trebate usmeriti pažnju, jer možete ostvariti veliki uspeh. U ovom periodu vaši se talenti mogu pokazati u najboljem svetlu, kao i proizvodi koje želite plasirati na tržište ili usluge koje nudite. Ako vodite vlastiti posao, moći ćete da ostvarite dobre dogovore. Harmoničan aspekt između Jupitera i Plutona, jačeg je uticaja u periodu od 6. do 18. septembra i ukazuje na dobit kroz saradnju sa inostranstvom, partnerstva, oglašavanje, obrazovanje ili pravna pitanja. Mars kreće direktnim hodom 11. septembra 2018. godine u kući karijere i društveno - profesionalnog statusa Bika. Budući da je u blizini Južnog čvora, može doći do kašnjenja ili ponavljanja grešaka iz prošlosti kada se radi o poslovnim saradnjama. Pazite na koji način razgovarate s poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima i slično. U drugoj dekadi meseca može doći do blokada u komunikaciji. Obratite pažnju na ono što vam drugi govore. Merkur, vladar novca Bika, 22. septembra ulazi u kuću posla, u pratnji Sunca 23. septembra. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak ili, ako tražite novi posao, imaćete sjajne izglede da ga i dobijete. Nadređeni će tražiti više od vas, pa ćete osećati pritisak i stres, ali finansijski rezultati će biti jako dobri, posebno ako pokažete volju i predložite svoje originalne ideje.

 

BLIZANCI

 

Septembar je povoljan mesec za posao i novac. Moći ćete si priuštiti nešto što želite kupiti duže vremena. Veliki trigon koji prave Uran (smešten u Biku), Saturn (u Jarcu), Sunce (u Devici do 23. septembrai Merkur (u Devici u periodu od 6. do 22. septembra), uključuje jednu od kuća Blizanaca koju povezujemo sa novcem. Jupiter, smešten u kući posla Blizanaca, pravi harmoničan aspekt sa Plutonom (smešten u kući zajedničkih dobara Blizanaca, računa i nasleđa). Pluton vlada kućom posla Blizanaca, a kroz aspekt sa Jupiterom ukazuje na to da ćete za uloženi trud biti nagrađeni, priliv novca voljene osobe će se povećati ili ćete ostvariti značajnu dobit kroz saradnju (zato što Jupiter vlada kućom partnerstva Blizanaca). Na poslu ćete dobiti bonus ili nagradu ili ćete biti u dobroj prilici za pregovore o povišici ili dodatnoj zaradi. Ako sa sadašnjim poslom niste zadovoljni, naći ćete alternativu. Ako ste nezaposleni, tokom septembra imate šansu za pronalazak novog posla. Važno je da probate, da date ono najbolje od sebe. Zemljani znakovi pomažu pri stabilizaciji stvari uopšteno, a to znači da ćete poboljšati svoje finansijsko stanje, čak iako imate dugova ili neočekivanih troškova. Za neočekivane finansijske poteškoće brzo ćete naći rešenja.

 

 

 

Nastavak na sledećij strani

makonda-tracker