ne propustite

Ljubavni horoskop za avgust 2018: Prošlost se vraća na velika vrata, budite na oprezu

0

Pročitajte kome će zvezde biti naklonjene tokom avgusta 2018. i šta svaki horoskopski znak očekuje kada je ljubav u pitanju...

Ljubavni horoskop za avgust 2018.
Ljubavni horoskop za avgust 2018.foto: Shutterstock

Strelčevima avgust donosi rasterećenje, ali i par izazova kada je ljubav u pitanju. Uživaćete u svom ljubavnom životu uz mnogo udvaranja, prenosi Stil.

 

Ovan

 

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama. Slobodni Ovnovi imaće mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

 

Bik

 

U avgustu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa. Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu sa Vagom ili Devicom. Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze, a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

 

 

Blizanci

 

 

Energija na ljubavnom planu tokom avgusta se menja u vašu korist i bićete mnogo pozitivniji i optimističniji. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka i lepih situacija. Uživaćete više nego ikad, a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ljubavni život je takođe pogođen retrogradnim Merkurom pa će postojati nesporazumi u parnerstvu, a ukoliko se budete dvoumili između sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta. Posvetite pažnju partneru i nećete imati problema.

 

Rak

 

Avgust mesec počinje veoma uzbudljivo, a na neki način i izazovno. Venera iz astrološkog polja svakodnevnice u lepršavom znaku Vage doneće svež vazduh u vaš odnos. Između 7. i 13. avgusta može vam se desiti da flertujete van veze ili udjete u tajnu vezu. Slobodnim Rakovima ova energija mogla bi da donese i ljubav na kraćem putu i nešto što može da traje sa osobom u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca. Slobodnim Rakovima polje zabave biće aktivirano, a upravo u nekom opuštenom provodu, mogli bi sresti ljubav o kakvoj su sanjali i uploviti u strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom.

 

 

Ljubavni horoskop za avgust 2018.
Ljubavni horoskop za avgust 2018.foto: Profimedia

Lav

 

Početkom avgusta Venera prelazi u Vagu i vama će više prijati ta lepršava energija ali je moguće da će do 14. avgusta mnogi Lavovi prolaziti test vernosti. Mars iz vaše polja partnerstva i veza doneće izazove i nepredvidive situacije i događaje, pa je moguće da će u vaš život ući novi ljudi koji mogu uzdrmati vašu dosadašnju vezu ili brak! Za Lavove ovo je odličan mesec za romantičnu vezu. Bićete u mogućnosti da privučete veliki broj partnera svojom seksualnošću. Vaša ljubavna planeta se kreće unazad i stoga morate biti oprezni pre nego što uđete u vezu. Njih možete koristiti kao zabavu i uživanje.

 

Devica

 

Slobodne Device uživaće veliku pažnju i biće u mogućnosti da privuku osobu za vezu vrlo lako i u velikom broju u toku ovog meseca. Prolepšaćete se i zračiti pozitivnom energijom, a partner će biti oduševljen vama! Ali planetarni aspekt nije pogodan za veze koje dugo traji. Postojeće veze su pod stresom, jer partner želi da njihova sloboda ostane netaknuta. Ipak, ove razlike će kasnije nestati i harmonija će prevladati u pogledu kompatibilnosti. Zauzetim Devicama sredina avgusta bi mogla da donese nesuglasice oko finansija ili praktičnih stvari sa partnerom. U periodu do 12. avgusta prepustite se jakim emocijama ali poslušajte svoju intuiciju. Posle 16. avgusta mnogima od vas prošlost se vraća na velika vrata.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani!

makonda-tracker