oprez za sve znakove horoskopa

Ne polazi vam ništa od ruke i osećate NAPETOST? Evo šta će retrogradni Mars doneti svima i do kada će trajati!

0

U momentu kada tranzit Marsa krene retrogradnim hodom, ni jedan znak Zodijaka ne može se pohvaliti da nije osetio ovu, ne tako dobru energiju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Za planetu Mars se vezuje akcija, a kada stvari krenu naopako i kada Mars boravi u nervoznoj Vodoliji, ovoj planeti to ne ide u prilog. Evo kako će to uticati na znaku u kojem ste rođeni. 

 

Napomenimo, retrogradni tranzit Marsa biće aktuelan do 28. avgusta.

 

Ovan

 

Prirodni vladar Ovna je Mras, te će ova planeta vrlo destruktivno uticati na sve rođene u ovom znaku. Jasno je da će doći do neminovnih i nepredviđenih promena na koje Ovnovi neće imati uticaj.

 

Bik

 

Bikovi će najviše biti pogođeni finansijskom situacijom i odnosima na poslu. Karijera će dobiti silaznu putanju i oni, kao znak koji vlada materijalnim dobrima, osetiće kako im tlo izmiče pod nogama.

 

Blizanci

 

Blizancima može doći do odlaganja planiranog putovanja što će prilično imati uticaj na njihovu psihu. Ako do putovanja i dođe, neće se osećati najprijatenije, jer bi mogle neke stvari da utiču na potpuno neočekivani ishod situacije.

 

Rak

 

Senzibilitetu Raka ova planetarna konfiguracija doneće veliku napetost i pojačanu osetljivost. Rakovi mogu imati u ovom periodu nešto intenzivnije snove.

 

Natavak na sledećoj strani...

makonda-tracker