ASTRO

Teški, naporni i komplikovani: Ovaj horoskopski znak nosi titulu najiritantnijeg

1

Ovaj horoskopski znak nosi neslavnu titulu najiritantnijeg znaka zodijaka, upravo zato što je u stanju da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reč je o Devici.

Devica obožava da analizira, a to se odnosi na doslovno sve stvari u životu – od ljudi, do postupaka, odluka… Mnoge umore svojom tačnošću, ali Device ne umeju drugačije da žive.

Nepopustiljiva je i svoju zamisao voli da izgura do kraja, a jedna od glavnih osobina je njena prevelika kritičnost i briga. Upravo ove dve stvari im ljudi najviše zameraju, a u stanju su da nerviraju.

Pripadnici ovog znaka su i prave estete - kod njih sve mora biti u savršenom redu. To znači da će u nekim situacijama pokazati neverovatnu želju za kontrolom osoba do kojih im je stalo, a to često zna da nervira njima bliske ljude. U slučaju da uradite nešto što im se ne dopada, odnosno loše je po njih, Device vam to nikada neće zaboraviti.

 

Rođeni jedno za drugo: Ovaj horoskopski par nikada neće raskinuti

Svakako, Device imajui brojne pozitivne osobine, kao što su snalažljivost, saosećajnost, jačina. Odlični su prijatelji, te će uvek u teškim situacijama biti prvi koji će vam pomoći.

 

 

 


 

 

 

 

 

makonda-tracker