Astro saveti

Zvezde objašnjavaju: Zašto je važno da date partneru šansu da na svoj način reši određene ambicije

0

Jednom horoskopskom znaku astrolozi danas savetuju da donošenje velikih i važnih odluka i zaključaka ipak ostavi za sutra. Takođe, ne nasedajte na prevaru i nikako ne rizikujte da izgubite siguran posao!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sekstil Saturna i Meseca danas donosi pozitivnu energiju i snagu da se suočite sproblemima. Naime, rođeni u znaku Vage danas leče slomljeno srce i privlače sreću u ljubavni život! Prethodan period doneo je turbulencije na polju ljubavi, a danas partner i vi shvatate koliko su prepreke male u odnosu na vašu ljubav, piše Lovesensa. Možda je vaš odnos ugrozila rutina, ali danas iskoristite pozitivnu energiju, provedite što više vremena zajedno i planirajte.

 

Vaša romansa se kreće u pravom smeru, ali važno je da i vi donesete važnu promenu - prestanite da kritikujete sve oko sebe i dajte partneru šansu da na svoj način reši određene ambicije.

 

Ovo je dan za neverovatne poslovne ponude, ali budite vrlo oprezni! Ukoliko vam neka poslovna ponuda izgleda nestavrno, moguće je da to i jeste. Ne nasedajte na prevaru i nikako ne rizikujte da izgubite siguran posao. Donošenje važnih odluka ipak ostavite za sutra.

 

 

makonda-tracker