SPEKTAKL GODINE

PLESAČICE, VATROMET I PUNO POZNATIH: Neverovatna energija na koncertu Dragana Kojića Kebe (FOTO)

1

Na koncert folk pevača došle su brojne njegove kolege

foto: Damir Dervišagić za Kurir
foto: Damir Dervišagić za Kurir

Brojne poznate ličnosti okupile su se u Sava Centru kako bi ispratile koncert Dragana Kojića Kebe, a sam početak nastupa obećao je fantastičnu atmosferu.

 

Keba je započeo pesmom "Bre gidi džanum" sa kojom je krenuo i vatromet koji je oduševio publiku. Sjajna energija, mnogo emocija i pozitivne energije preplavile su dvoranu.

 

- Dobro mi došli, dobro se provedite. Dobio sam 11 ogledalca večeras. Kad ne znate šta da mi poklonite, to uvek može - ovim se rečima obratio Keba novinarima pred sam spektakl, a si su se oduševljeni njegovim večerašnjim stajlingom, piše Kurir.

 

U prvim redovima Kebu bodre supruga Olja i sin Igor, a očekuje se i dolazak snajke Severine, koja bi trebalo i da zapeva sa njim.

 

foto: Damir Dervišagić za Kurir

 

Među poznatim ličnostima našli su se Nada Topčagić sa suprugom Zlatkom, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Danijela Karić sa verenikom Ivanom Mileusnićem, Maja Marijana, Ivana Šašić, Milena Plavšić, Tanja Savić, Marko Bulat i mnogi drugi, što možete videti u galeriji:

 

1 / 15 Foto: Damir Dervišagić za Kurir


Ko je sve pevaču gostovao na bini pogledajte na sledećoj strani

foto: Damir Dervišagić za Kurir

 

Neverovatan trenutak za sve u publici desio se kada je Keba sišao sa bine, zagrlio Zoricu Brunclik i otpevao deo pesme "Nemam snage". Zagrljeni su otpevali pesmu, a svi su pevali u glas sa njima.

 

 

"U snu ljubim medna usta" otpevao je sa Tanjom Savić, koja mu se pridružila na bini, što je obradovalo sve prisutne.

 

 

Nada Topčagić napravila je haos na koncertu kod Kebe. Kada je pevačica zapevala i sišla sa bine do Zorice i Kemiša usledio je pravi šou.

 

 

 

 

 

makonda-tracker