46. dodela People's Choice nagrada

OD NJIH NIŠTA MANJE NISMO NI OČEKIVALI: Slavne dame zablistale na crvenom tepihu, a o izgledu Džej Lo SVI PRIČAJU!

Slavne holivudske dive i lepotice iz sveta šoubiza prošetale su sinoć crvenim tepihom na 46. dodeli prestižnih People's Choice nagrada u Santa Moniki u Los Anđelesu.

0
1 / 15 Foto: Profimedia


 

Zbog pandemije korona virusa ovog puta nagrade su dodeljenje bez publike i uz propisane mere socijalne distance.

 

Međutim, poznate dame su se ipak potrudile da njihova izdanja ne budu ništa manje atraktivna nego prethodnih godina.

 

Slavna pevačica Dženifer Lopez dobila je nagradu "Ikona 2020. godine", a osim svojim perfektnim izgledom i haljinom o kojoj svi pričaju, privukla je pažnju i kada se rasplakala pred kamerama.

 

Ona je, naime, izašla da primi nagradu, a u jednom trenutku na velikom ekranu na bini ugledala je svoju decu i nije mogla da zaustavi suze.

 

- Ova godina je bila sjajna. Pokazala nam je šta je važno, a šta ne. A mene je ojačalo ono što je najvažnije - ljudi, svi mi zajedno. Treba da pomažemo jedni drugima, volimo se, budemo ljubazni jedni prema drugima. I važnost te veze, tog ljudskog dodira. Shvatila sam da tome težim u svemu što radim. Da dodirnem ljude, da doprem do njih. Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja, širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira odakle dolazite. Želim da znate da su vaši snovi ograničeni samo vašom maštom, odlučnošću i spremnošću da se nikad ne predate. Ako sam vas dirnula na bilo koji način, onda je ovo najveća nagrada koju sam ikada mogla da dobijem - rekla je Dženifer u svom govoru.

 

Među dobitnicima su se ove godine, između ostalih, našli i Vil Smit (nagrada za mušku filmsku zvezdu), Kloi Kardašijan (nagrada za rijaliti zvezdu godine), Džastin Biber (nagrada za muškog izvođača godine).

 

 

makonda-tracker