snaga & elegancija

KOPIRAĆETE IH PRVOM PRILIKOM! Ove poznate dame su pokazale da neobuzdani seksepil ne podrazumeva samo haljine (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

mira

29-01-2020 21:47h
Ništa od prikazanog ponela ne bih , ni da mi poklone . Kakav neukus ! Aleksandra Radović je najgore obučena , nepojmljivo kakav džak je navukla na sebe . Muško odelo može da izgleda moćno, ali mora biti dobrog kroja i žena mora da ima žicu da ga damski pronese . I Jelena Gavrilović je žestoko omanula , odelo je neodređebnog kroja i izgleda loše . Kao da je sklepano od nekog jeftinog materijala ?
Da li je moguće da pravih dama među mlađom generacijom na javnoj sceni NEMA ?

Sanja1

30-01-2020 13:13h
Sta im bi da se ovako unakaze?
Aleksandra je nekada bila dama...

Beba

31-01-2020 07:55h
Meni se ovo uopšte ne dopada, ne vidim ni "s" od seksipila. Aleksandra Radovic izgleda kao pajac, a Jeleni G. je odelo preveliko. Ali verovatno im je neko rekao da je to moderno.

Ko je bre ova Jelena G

31-01-2020 20:12h
ŠTA glumi, pozu da se fotka kao očajna lokalna udavača dok joj curi vreme?! Te o bivšem, te o sadašnjem... Malograđanka.
Stil? Ove na slici nisu prošle pored stila, a najveća sramota za večitu manekenku Tamaru, nikad nije imala stila.

Jovanka

05-02-2020 20:15h
Uzas jedan ,kakav neukus.Losi krojevi,preveliko i kao iz bakinog ormana.Imam jedan skoro isti kao kod J.Gavrilovic,star 30 godina.Aleksandra Radovic je za neverovati,kao klovn,niti je dobar kroj ,niti joj stoji.Ima modernih stvari koje su lepe i svako sa ukusom moze da pronadje komad da mu stoji ,da bude originalan i moderan.

Ксенија

06-02-2020 02:33h
... Једино на маскембалу!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: