Holivudska zvezda

Zvezda ,,Očajnih domaćica" dobila zvezdu: Eva Longorija na otkrivanju obeležja sa njenim imenom na holivudskom Bulevaru slavnih

Iako u poodmakloj trudnoći, četrdeset trogodišnja Eva Longorija, blistala je na otkrivanju zvezde sa njenim imenom na holivudskom Bulevaru slavnih. Društvo su joj pravile brojne VIP ličnosti kao što su pevač Riki Martin i koleginica iz ,,Očajnih domaćica" Felisiti Hufman.

0
1 / 7 Foto: Profimedia

Zvezda kultne serije ,,Očajne domaćice" , Eva Longorija zablistala je na ceremoniji otkrivanja zvezde na Bulevaru slavnih u Holivudu. Iako je u poodmakloj trudnoći, Eva je uspela da pokaže svoj šarm, kojim je plenila tokom svih osam sezona serije. Kao podrška, pojavile su brojne zvezde, kao što su pop pevač Riki Martin, glumica Ana Faris, Viktorija Bekam i Evina bliska prijateljica i koleginica iz ,,Očajnih domaćica" Felisiti Hufman. Događaju je prisustvovao i Evin suprug, Antonio Baston, sa kojim Longorija čeka svoje prvo dete.

 

Povodom ceremonije, Eva je izjavila:

Osećam se kao da sam i dalje mala devojčica iz Korpus Kristija u Teksasu koja ima velike snove i dugačku kosu."

Ona se zahvalila i Latino zajednici i drugim ženama i istakla kako je ovo i njihova zvezda:

Kao žena i kao pripadnica Latino zajednice, ja predstavljam obe zajednice i želim da poručim da ovo nije samo moja već i vaša zvezda"

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker