TV

Emisija: A sada Rada, nedelja, 08.11 samo na RTS 1

0
U nedelju, 8. novembra u pet popodne, sa one strane ekrana očekuje vas Rada Đurić, da sa vama podeli sve ono što je pripremala i za vas priredila u novoj TV emisiji A sada Rada.




- Emisiju će biti emitovana uživo, ioako se radi o ubedljivo najzahtevnijoj formi za mene je to izazov ali i svojevrsni pokazatelj poštovanja prema gledaocima jer želim da budu aktivni učesnici, bilo kao gledaoci bilo kao gosti u studiju. Angažovani tim čine vrhunski profesionalci Javnog servisa Srbije a meni je od toga još važnija i činjenica da su oni međusobno ali i moji prijatelji/ kolege čiji rad i trud veoma poštujem. I znam da će se to videti i osetiti u programu.




- Pratićemo po jedan modni preobražaj u svakoj emisiji, kuvaćemo sa najboljim domaćicama, poveriće nam i svoje životne priče. Uređivaćemo stanove, kuće, bašte i terase ali ništa manje posvećeno nećemo pokušavati da razbijamo tabue, postavljaćemo pitanja i zahtevati odgovore. Politička korektnost je u ovoj emisiji zabranjena a usponi i padovi poželjni jer- sve je to život, ovaj jedan jedini kojim raspolažemo. Stalna muzička grupa sviraće uzživo ali i na druge načine biće u funkciji emisije….Nedeljom, na Prvom programu od pet popodne zajedno ćemo se radovati, smejati, plakati, strepeti, boriti ali i pevati i zabavljati. Pa kom opanci, kom obojci!

RTS1, nedelja 8. novembar u 17.00
TAGOVI: RTS
makonda-tracker