Živeo komunizam!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Marina

30-06-2009 00:15h
Valjda si reko da to sto pises ne zove se blog vec blok ;)

A uostalom, snacices se ti ;)

oskar

04-07-2009 03:21h
da, ali su mi ispravili ovi iz novina. PU!

svetlana

04-07-2009 23:37h
a ja mislila da je meni lose...:-))jesi razmisljao da prodas bubreg?

Milos

31-07-2009 07:26h
Ne mogu da verujem da postoji Oskar i da TO ima prodju kod nekih. Ognjene, nekad si bio dobar lik, sada si neko ko se vise ne moze shvatiti za ozbiljno. Nazalost, degutantno i degradirajuce.

svetlana

10-08-2009 10:15h
Dobro, de, koliko ti je potrebno novca za eksploziv? Imam ja neku crkavicu sto cuvam za crne dane. Bubreg ne diraj, ionako ces ostati bez jednog kad padnes u sake cuvara :-)

DANICA

01-09-2009 16:29h
Ma Oskare ne brini...naci ces posao...pa pogledaj se,ti si najseksipilniji muskarac danasnjice,tako misle mnoge zene,evo cak i Slavica Cukteras... samo ti uziwaj...bubim te...

mia

10-09-2009 13:56h
Ne vidim zasto bi bilo degutantno i degradirajuce. Volim da cujem Oskara i svaki put se slatko nasmejem uz njega. Jedan drugaciji humor, koji zaista prija.
Oni koji ga pljuju mozda vise uzivaju u kvazi-humoru nasih serija i ismevanju ljudi sa juga srbije? Izgleda da neki misle da je dovoljno da neko progovori drugacijim akcentom da bi nesto bilo smesno. Meni nije. Sve je vec vidjeno. A ovo je osvezenje za nas.
A oni koji govore da ismeva ljude zaostale u razvoju, su zaista promasili poentu, pa mozda i ne bi ni trebalo da ga gledaju.

Ukratko, Oskare, pored bubrega, pokusaj da prodas i pola jetre, i tu mozes da zaradis ;)

Dimitar

14-10-2009 10:24h
Jedina stvar tj. jedina osoba na ovaj nashoj televiziji koja me oraspolozi sJe Oskar/Amidzic.. I krivo mi je shto nema Ami g show na tev vishe... Prettpostavljam zbog " Farme " ali se nadam da ce ga od iduce godine opet biti... Veliki Pozz Oskaru.. Ja sam spreman da snosim sve tvoje zivotne troskove tako da ne brini ne morash da prodajesh bubreg niti da nabavljash exploziv. POzz

jelena

17-10-2009 00:44h
Ooooskareeee probaj da se ubacis na "Farmu" preko dosadnog Amidzica i uzmi 100 000 eura cove!!! Obecavam svi ce glasati za tebe!!!

Kako je? xD

12-01-2010 07:14h
i kako si sad?:)

geobiaCoobept

20-05-2010 17:04h
Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, <a href="http://www.iwatchsouthparkonline.net/satellitetv">Satellite Direct Tv</a>
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: