Živeo komunizam!

11

--- Možda se pitate zašto ne pišem već duže vreme, pa reći ću vam!

Ako se ne pitate, onda je prva rečenica nepotrebna i glupa.

Dobio sam otkaz. Nezaposlen sam. Gledam kuda dalje. Navikao sam se na televizijski rad i šarm novinarskog posla. A ušteđevina se skoro istopila. Nemam sredstava da izvedem nekoga u grad ili otputujem na more. Možda uskoro neću imati ni šta da jedem!? Razmišljao sam da skrenem pažnju na sebe. Hteo sam da pojedem svoj prst, ali ne ide. To BOLI!
Prodavao sam svoj CD u Knez Mihajlovoj ali me je sklonila inspekcija. Na Facebook-u sam zamolio ljude da ko hoće da mi bude prijatelj uplati nešto na žiro račun, ali ni cvonjka!
Šator koji sam hteo da podignem ispred predsedništva i započnem štrajk tim činom, surovo je uklonjen! Hteo sam da se miniram i uđem u neku ustanovu ali nemam za eksploziv! Rajko je probao sam da napravi neku bombu, ali se jako povredio u improvizovanoj laboratoriji kod njega u podrumu. Nema rešenja!!!!!!!!!!!!

Kapitalizam ti ne da ni da se buniš jer je i za to potreban novac! PU!

Oprostite što pričam samo o sebi ali je ovo ipak moj blog! I nije sve tako crno!
Seka i Mladen su se ipak pomirili i vole se, Adriana Lima stvarno postoji i stvarno je bila u Beogradu i stvarno će se udati za Marka, Ekstra Nena je dobila jednu od nagrada na budvanskom festivalu i Severna Koreja i dalje ne popušta!

Živeo komunizam!

makonda-tracker