Sanja Colja i Bojan Petrović: Želimo brak i potomstvo

Iako je astrolog Sanja Colja trinaest godina starija od svog partnera, učesnika na takmičenju Zvezde Granda Bojana Petrovića, njih dvoje su posle samo nekoliko dana veze shvatili kako žele da zauvek ostanu zajedno
9
1 / 4 Foto: Vladimir Šporčić

Uprkos tome što je mnogima u zvezdama pročitala emotivnu sreću i pre nego što su mogli da joj se ponadaju, astrolog Sanja Colja (43) nije ni naslutila na koji način će joj se dogoditi najveća ljubav. Potpuno nenadano u njen život je početkom avgusta ušao trinaest godina mlađi pevač Bojan Petrović (30) koji je 16. oktobra nastupio na muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Mladi pevač u prvih nekoliko sati poznanstva ukrao je Sanjino srce, a ne mnogo kasnije poneseni nežnim emocijama njih dvoje su odlučili da otpočnu zajednički život.

- Od prve večeri kada smo se sreli, razdvojili smo se na samo sedam dana jer sam morala da odem na poslovni put. Ipak, kako smo sve vreme komunicirali putem telefona, shvatili smo da jednostavno ne možemo jedno bez drugog -  iskrena je Sanja koju ni ogromna razlika u godinama nije pokolebala da se prepusti čarima strasne romanse.

- Razlika u godinama ide u moju korist, ali pošto se bavim javnim poslom naučila sam da razbijam tabue pa je tako i sada. Moje i njegovo okruženje reagovalo je našu vezu potpuno normalno, baš kao i naše porodice i bliski prijatelji koji su bili oduševljeni. Inače, imam utisak da se to kod nas više ne tretira kao nešto strašno, a i mi tu razliku ne osećamo – kaže Sanja, čije je ćerka Milena (19) iz prvog  braka bez problema prihvatila maminog novog dečka.

- Malo me začudilo to što je Milena bez problema prihvatila našu vezu, ali srećna sam jer je ona dete sa ispravnim stavovima i odmah je poželela da ga upozna. Milena i Bojan su se još pri prvom susretu oduševili jedno drugim, pa smo nesmetano svi zajedno mogli da se smestimo pod jedan krov. Od tada se ne razdvajamo, a Bojan ide sa mnom čak i na snimanja moje emisije koja se bavi astrologijom i emituje se na brojnim kablovskim televizijama u regionu. Zaista smo mala srećna porodica, smejemo se od svitanja do sutona i to nas održava. Želimo i decu i brak – iskrena je Colja koja sa svojim partnerom planira venčanje i potomstvo.

- Kod nas sve ide brzo, pa verujem da će tako doći i do osnivanja porodice. Naravno, ja sam već počeo da planiram kako da je zaprosim – iskren je Bojan koji se poslednjih nekoliko meseci posvetio što boljem predstavljanju na takmičenju Zvezde Granda, a njegova izabranica ga podržava i bodri neopterećena njegovim potencijalnim obožavateljkama.

- Kod mene uvek postoji doza ljubomore, ali ona dominantna verovatno zato što sam znatno starija, ali i zbog toga što imamo normalan odnos – ističe Sanja, dok se njen dečko nadovezuje.

- Ljubomoran sam u normalnoj meri, ali više na njenu prošlost jer bih voleo da je uvek bila moja – zaključuje Bojan.

Ksenija Konić

makonda-tracker