stižu bolji dani

3 znaka kojima se život menja od 28. oktobra: Ko će biti srećniji u ljubavi, a ko konačno osoba (pre)zadovoljna sobom?

Pripadnici određenih horoskopskih znakova izbeći će krizu i zahlađenje koje inače nosi kvadrat Venere sa Saturnom, a u tome im mogu pomoći ove smernice.

U periodima kada je Venera u kvadratu sa Saturnom dolazi do baš jakih kriza, problema, zahlađenja, ali nije tako za sve znakove.foto: Shutterstock / Max4e Photo

Astrološki, tranzit Venere u kvadratu sa Saturnom usmeren je prema ljubavi i tvrdoglavosti, a to bi određenim horoskopskim znakovima moglo i te kako da pogoduje!


Ovaj tranzit mogao bi da dovede do tektonskih promena u životima pripadnika nekih znakova Zodijaka.

 

Saturnova energija nas tera da se suočimo sa sobom samima, pitajući se jesmo li zaista mi ti koji su krivi za stanje u kojima su naši odnosi s drugima, naročito na ljubavnom planu.

U periodima kada je Venera u kvadratu sa Saturnom dolazi do prilično snažnih ljubavnih i bračnih kriza, problema, zahlađenja, ali to nije uvek slučaj. Ovo bi, zapravo, moglo da donese boljitak onima koji su rođeni u sledećim znakovima.


Bik

 

Bikovima se menja način razmišljanja zahvaljujući kvadratu Venere sa Saturnomfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Iako možda niste najiskusnija osoba na svetu kada je reč o ljubavi, mučilo vas je slomljeno srce, ali iz toga ste izvukli važne lekcije. Svesni ste da je život vredan truda samo kada se pruža ljubav i ona se, zauvrat, vraća.


Tokom kvadrata Venere sa Saturnom, promeniće se način na koji razmišljate o ljubavi i romantici, toliko da ćete biti spremni da konačno rizikujete!


Nemate čega da se plašite: duboko u sebi znajte da ćete, ako ne preduzmete neophodne korake, potonuti u puteve na kojima ste u prošlosti bili zaglavljeni. Potrebni su vam promena i napredak.


Vaga

 

Vage će konačno pronaći uzrok ljubavnih problema tokom kvadrata Venere sa Saturnomfoto: alphaspirit.it/Shutterstock

Ako vam još jednom neko kaže da ste vi ti koji treba da se promene, jednostavno ćete izaći iz prostorije! Nemoguće je da je samo jedna osoba kriva, zar ne?


Ponekad jeste. Očekujte da ćete se u narednom periodu češće suočiti sa sopstvenim greškama i shvatiti koje su vaše mane, odnosno šta možete da promenite da biste uživali u zdravom i kvalitetnom odnosu.

Na kraju krajeva, možda ćete shvatiti da ste sve vreme bili u pravu i da nije do vas, ali je za sve potrebno pažljivo promišljanje.


Strelac

 

Strelčevi započinju temeljan rad na sebi zahvaljujući kvadratu Venere sa Saturnomfoto: Dzhulbee/Shutterstock

Pripadnicima ovog znaka je krajnje vreme da drastično poboljšaju svoj život, a dobra stvar je to što Strelčevi stvarno uživaju u promenama i radu na sebi.


S vremena na vreme, vi počinjete da shvatate svoj život kao mali projekat i uradićete sve što je potrebno da biste sačuvali zdravlje, i mentalno i fizičko.

 

Svesni ste važnosti veze između uma i tela, a ona vas ne plaši, već inspiriše da kopate duboko i otkrijete osnovni uzrok svega što vam smeta.


Budite istrajni i uspećete!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je mundalna astrologija?