spremite se za harmoniju

Za 3 znaka 26. oktobra počinje – era radosti! Kome stiže finansijska injekcija, a ko će konačno početi život ispočetka?

Prema tumačenju astrologa, 26. dan oktobra 2024. dan je koji će biti velika prekretnica za pripadnike tri znaka Zodijaka.

Talas radosti preplaviće od 26. oktobra tri znaka Zodijaka i pomoći im da nastave dalje s više energijefoto: Uladzislau Salikau / Panthermedia / Profimedia

U vazduhu se oseća nešto dobro, makar u slučaju tri horoskopska znaka!


Položaji planeta biće povoljni za većinu, a Sunce i Mesec udružiće se kako bi posebnu energiju poslali određenim pripadnicima Zodijaka.

 

Oni bi mogli da budu praćeni srećom i osećajem velike radosti i bezbrižnosti na svakom koraku.

  • Lav

 

Horoskopski Lavovi i Lavice od 26. godine mogu da očekuju pozitivnije vibracijefoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Sezona radosti je pred vama Lavovi, više nego pred bilo kojim drugim znakom!


Vašim horoskopskim znakom vlada Sunce, pa će tranzit poput aktuelnog poravnanja Sunca s Mesecom, doneti prednost i pomoći vam da se okoristite onako kako samo rođena zvezda poput vas zna.


Nećete imati potrebu da se žalite ni na šta, emitovaćete se samo pozitivnu energiju i niko i ništa vam neće preterano ići na živce. Sigurni ste u to ko ste i šta radite, iako ste u prošlosti pravili greške. S njima je gotovo i vi spremno dočekujete pozitivne vibracije, koje su svuda oko vas.

 

  • Škorpija

 

Jesen posebno prija Škorpijama, a ova mu daje talas pozitive od 26. oktobrafoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Pripadnicima horoskopskog znaka Škorpije je jesen uglavnom omiljeno godišnje doba, a ove godine ona donosi još više radosti zahvalnosti.


Nastupa odličan period u vašem životu, posebno zahvaljujući tome što je i počela vladavina vašeg znaka Zodijaka, a planete se postavljaju tako da vam stvore sve preduslove za harmoniju i zadovoljstvo.

Možete očekivati iviše novca nego inače, a veoma je važno da ništa ne uzimate zdravo za gotovo i budete na opretu pri trošenju.

 

  • Strelac

 

Strelac je urođeno radostan zahvaljujući uticaju Jupitera, a od 26. oktobra dobija novi talas pozitivne energijefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Sezona radosti nastupa i za znak Strelca, koji će se konačno pomiriti s time da neke stvari jednostavno nisu za njega i zahvalan je na onome što ima u svom životu.


Budući da su Strelčevi prirodno optimistični, ovaj položaj Sunca i Meseca njima će doneti "buster dozu" pozitivne energije. Čak i ako naiđete na neku prepreku, to ćete dočekati spremno i sa osmehom, a čekaju vas i neke lepe stvari.


Posebno je dobra stvar što ćete uspeti da zalečite neke stare rane, što će vas još više osloboditi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je mundalna astrologija?