moć bilja

Muče vas proširene vene? Možete na prirodan način da rešite ovaj problem

Proširene vene predstavljaju čest problem kod mnogih ljudi, posebno žena, koji može uticati ne samo na estetski izgled vaših nogu, već i na opšte zdravstveno stanje.

BioTeo Hemoven biljni melem pomaže kod proširenih venafoto: Inna Talan / Panthermedia / Profimedia

Sigurno znate da je reč o otečenim, uvrnutim venama koje su vidljive ispod površine kože. Najčešće na nogama i stopalima. Osim što mogu izazvati osećaj težine, bola I neprijatnosti, proširene vene, ukoliko se ne leče, mogu dovesti do ozbiljnijih zdravstvenih komplikacija.

 

Olakšajte sebi na prirodan način, a Hemoven melem iz BIOTEO asortimana dolazi kao snažan saveznik u negovanju kože nogu i ruku, pružajući ne samo zaštitu, već i vidljivo poboljšanje stanja kože.

 

Zasnovan na originalnoj recepturi sa bogatim spektrom prirodnih sastojaka, Hemoven melem sadrži ekstrakte divljeg kestena (Aesculus hippocastanum), nevena (Calendula officinalis), japanskog bagrema (Sophora japonica) i aloje (Aloe arborescens). Ovi sastojci su poznati po svojim venotoničnim i antiupalnim svojstvima, što BIOTEO Hemoven čini idealnim za sve koji osećaju težinu, umor ili napetost u nogama.

 

BioTeo Hemoven biljni melemfoto: Promo


🌿Poslušajte Nešu Travku o ovom proizvodu.
 


Aktivne komponente melema deluju tako što osvežavaju, hlade i umiruju kožu, pružajući olakšanje od otečenih, teških i umornih nogu. Melem je pogodan i za negu kože sklone blagom proširenju venskih kapilara, hidrirajući i održavajući kožu u dobrom stanju.

 

BIOTEO Hemoven melem je dostupan je po ceni od 1.500 rsd. Ne propustite priliku da poboljšate zdravlje i izgled vaših nogu. Odaberite BIOTEO Hemoven melem – vašeg pouzdanog partnera u nezi nogu!

Možete ga poručiti jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

* Način upotrebe: Naneti melem dva puta dnevno u tankom sloju na kožu nogu i ruku, blago utrljavajući. Za najbolje rezultate, kožu prethodno očistiti BIOTEO Biljnim losionom za lice i telo.

 

🌿❓Koje su najbolje lekovite biljke za probleme sa venama? O njima će vam pričati Momčilo Antonijević.