hit ili promašaj?

Da li haljina Simon Bajls zaista vredi 4.500 dolara? Za kreaciju koja ne pokriva ni donji veš – mnogi misle da ne

Sportistkinja je podigla veliku prašinu svojim modnim odabirom.

Simon je blistala na premijerifoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Simon Bajls zablistala je na premijeri svog dokumentarca "Simone Biles Rising: Part 2" u Los Anđelesu, donoseći sa sobom notu glamura i jedinstvenosti.

 

Ova višestruka olimpijska šampionka očarala je sve prisutne svojom prelepom skupocenom haljinom koja savršeno odražava njen stil i ličnost.

 

I dok jedni misle da je kreacija oličenje sofisticiranosti i prestiža, drugi pak smatraju da je prozirna toaleta na ivici vulgarnog.

 

Za ovu posebnu priliku, Bajls se odlučila za haljinu brenda Galia Lahav, koja je kombinovala cvetne motive i prozirne materijale.

 

Haljina je imala majstorski dizajn gornjeg dela, ukrašenog živopisnim cvetnim detaljima u nijansama ljubičaste, žute i narandžaste boje, koji su se savršeno dopunjavali s bogatim zelenim botaničkim elementima.

 

Ova kombinacija boja dodatno je naglasila njen jedinstveni stil, donoseći prirodnu lepotu na crveni tepih.

 

Kao jedan od najistaknutijih trendova 2024. godine, haljina je imala potpuno prozirnu suknju koja je prekrivala leotard ispod. Ova lepršava suknja se širila i prelivala, stvarajući dramatičan efekat dok je Simon hodala, a dugih nekoliko metara šlepa pratilo ju je pri svakom koraku.

 

Haljina sa cvetnim detaljima je pažljivo kreirana FOTO: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
Simon je u njoj blistala FOTO: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
Ipak, mišljenja su bila podeljena FOTO: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
Neki smatraju da je haljina vredna 4.500 dolara pun pogodak FOTO: VALERIE MACON / AFP / Profimedia
Dok su neki zgroženi prozirnom kreacijom FOTO: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Kada su u pitanju detalji, Bajlsova je odabrala suptilne komade srebrnog nakita koji su dopunili njen izgled. Nežno oblikovane narukvice, ogrlica i minđuše sa blistavim elementima savršeno su se uklopili, dodajući dašak elegancije bez da odvraćaju pažnju od njene haljine.

 

Što se tiče frizure, Simoneje izabrala da nosi puštenu kosu, sa razdeljkom na sredini i blagim plavim pramenovima. Njen makeup bio je jednostavan i čist, sa naglašenim obrvama, izraženim očima i dugim trepavicama, dok su usne krasili blistavi ruž.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez