prelepo

"Koliko li smo samo puta ovo sanjale": Marija Kilibarda obeležila važnu godišnjicu i uputila dirljivu poruku

Voditeljka uživa u novom poglavlju svog života.

Voditeljka uživa u ulozi novopečene mamefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Marija Kilibarda poznata televizijska voditeljka i jedno od omiljenih lica domaće javne scene, ovih dana uživa u novoj, najvažnijoj životnoj ulozi – ulozi majke.

 

Sa dolaskom ćerke Senje, koju je dobila sa dugogodišnjim partnerom Banetom Vučelićem, Marija blista i zrači srećom, a fanovi na društvenim mrežama imaju priliku da prate njene emotivne trenutke iz svakodnevice.

 

Nedavno je sa svojim pratiocima podelila još jedan važan i dirljiv trenutak, ali ovoga puta vezan za jednu posebnu osobu u njenom životu. 

 

U pitanju je njena najbolja prijateljica, sa kojom je voditeljka proslavila 41. godinu od početka druženja.

 

Ovom prilikom, Marija je postavila fotografiju koja zrači toplinom i ljubavlju, gde su ona i njena prijateljica nasmejane i zagrljene, obeleživši tako još jednu značajnu prekretnicu u njihovom dugogodišnjem odnosu.

 

Uz fotografiju, Marija je napisala emotivnu poruku:

 

– Kumala moja i ja ove godine obeležavamo nejubilarnu 41. godinu prijateljstva i za sve to vreme između nas se, tek pre neki dan, desio susret dve mame. Koliko li smo samo puta ovo sanjale.

 

Ova rečenica dirnula je mnoge njene pratioce, jer svedoči o jednom od onih prijateljstava koje traje gotovo čitav život, prolazi kroz različite faze i sada se, konačno, našlo u novoj dimenziji – u ulozi majčinstva koje obe sada dele.

 

Inače, Marija se porodila 5. oktobra i rodila devojčicu Senju, što je za nju i Baneta bilo ostvarenje najveće životne želje. U svojim objavama, Marija često deli iskustva iz svog novog života kao majka, kao i emotivne trenutke koje provodi sa Senjom.

 

 

Prijateljstvo koje traje četiri decenije i sada se nastavlja kroz susrete njihove dece, dodaje još veću vrednost i toplinu ovom posebnom odnosu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Marija Kilibarda izašla iz porodilišta