čestitamo

Poznato je ime deteta Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša – prelepo je, tradicionalno & puno simbolike

Ovo je prvo dete poznatog mladog para, koji je "sudbonosno da" izgovorio 2023. godine.

Prelepe vesti!foto: Instagram / _blejzmodesti

Glumica Anđela Jovanović, ćerka poznatih srpskih glumaca Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanovića, u tajnosti se porodila i na svet donela zdravog dečaka.

 

Ona i suprug Mihailo Dudaš dali nasledniku su dali prelepo i simbolično ime – Luka.

 

Porodica je radosnu vest podelila sa najbližim prijateljima i rodbinom, a kako su oboje poznati po diskretnosti u privatnom životu, čitav događaj prošao je bez medijske pompe.

 

Značenje imena Luka

 

Ime Luka ima bogato istorijsko i duhovno značenje. Potiče od latinske reči "lux", što znači "svetlost". Ovo ime nosi simboliku osobe koja širi svetlost, toplinu i optimizam. U hrišćanskoj tradiciji, ime Luka je posebno značajno zbog Svetog Luke, jednog od četiri jevanđelista, poznatog po svojim delima i posvećenosti ljudima. Ime je omiljeno širom sveta, a u Srbiji je poslednjih godina postalo izuzetno popularno zbog svoje univerzalne lepote i značenja.

 

Proslava je održana u intimnom okruženju

 

Proslavljeni atletičar i novopečeni tata Mihail Dudaš proslavlja rođenje svog i Anđelinog prvog deteta u društvu porodice i najbližih prijatelja, a glumica na svom Instagram profilu deli fotografije sa zabave.

 

 

Dudaš proslavlja rođenje prvog sinafoto: Instagram / Screenshot / _blejzmodesti

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović na Tajlandu